Ectena

Oma ex - poikaystävä haluaa minut takaisin, vaikka hänellä on tyttöystävä

Kysymys

Poikaystäväni kahden vuoden jätti minut tämän vuoden maaliskuussa. Hän on armeijan ja on ollut poissa paljon viime vuonna, joka johti huonolta hyvin meille.

Joka kerta puhuimme me vain jatkoi väittäen. Joka tapauksessa, en kuule häntä muutaman kuukauden, paitsi satunnaisesti tekstiviestin kysyä, kuinka olin.

Vuonna parin viime kuukauden aikana hän on pitänyt soittaa minulle ja kertoa minulle, että hän yhä rakastaa minua ja haluaa minut takaisin, vaikka hänellä on tyttöystävä!

Vaikka hän sanoo haluavansa minut takaisin hän ei suinkaan yrittää saada minut takaisin. Joten toinen päivä Sanoin hänelle, että se oli luultavasti parasta, jos jätimme sen ja hän sai todella ilkeä.

Mielestäni parasta mitä voi tehdä, on hävitän hänet, mutta se on niin vaikeaa, koska olen edelleen rakastan häntä. Onko sinulla mitään neuvoja minulle?

Vastata

Christine kirjoittaa:

Ymmärrän, että koska sinusta tuntuu silti rakastan tätä kaveri, se on vaikea vastustaa hänen puheluita, kun hän sanoo, että hän haluaa sinut takaisin - vaikka hänellä on tyttöystävä. Hän kuulostaa hyvin sekaisin.

Mutta tämä ei auta sinua.

Voit ei päästä yli häntä ja siirtyä eteenpäin, eikä saada takaisin hänen kanssaan. Koska hän on niin sekava, mielestäni aiot olla yksi selkeä mieli. Ja luulen, että sinun pitäisi pysyä teidän aseet "keskeytti hänet" - kova vaikka se voi olla.

Jos kerrot hänelle, että et halua kuulla häneltä mitään kuusi kuukautta - ja tarkoitan sitä - niin sinulla on mahdollisuus saada elämäsi suoraan.

Voin vakuuttaa teille, että jos hän ja olet todella tarkoitus olla yhdessä, hän tajuaa, että olet yksi hän haluaa ja hän dumpata toinen tyttö ja harjoittaa sinua kunnolla.

Jos menet sellaisena kuin olet, et tunne paremmin ja et pakota häntä tekemään päätöksen. Sinun täytyy ymmärtää, että olet paljon arvokkaampi kuin tällaista hoitoa.

Et halua joku, joka väittää koko ajan, tai vie muiden kumppaneiden kanssa, kun kovenevat. Haluat jonkun, joka tulee arvostaa sinua ja laittaa sinut jalustalle.

Se ei kuulosta kuin jos hän aikoo tehdä. Minun paras ehdotus on, että vietät seuraavan kuuden kuukauden aikana tekemässä juttuja sinulle.

Seeing tyttöystäviä, karkaamassa keskittyen uran edetessä, tehdä joitakin vapaaehtoistyötä... mitä tahansa.

Olen myös sitä mieltä, sinun täytyy työskennellä teidän itsetunto, ja voit alkaa että tänään tekemällä itsetunto testi.