Ectena

Hedelmällisyys - siittiöiden clumping

Kysymys

Mieheni ja minä olemme yrittäneet jo vauvan viisi vuotta.

Meillä on ollut neljä epäonnistuneita hoitoon. Nyt he kertovat meille, että mieheni on "paakkuuntuu" hänen spermaa.

Voisitteko kertoa minulle, mitä voimme tehdä auttaaksemme tämän? Onko jäähdytys kivespussin työtä?

Olemme valmiita kokeilemaan mitä tahansa.

Vastata

En ole oikeastaan ​​saanut tarpeeksi tietoa voidakseen auttaa sinua. Erityisesti emme tiedä mitä miehesi siittiöiden määrä on, miten mobiili hänen sperms ovat, tai kuinka monta epänormaali sperms on.

Pitää hänen kivespussin cool - yksinkertaisesti välttämällä kuuma vaatteet ja kuumissa olosuhteissa - voi tehdä jotain hyvää (ja varmasti ei ole mitään haittaa).

Yleensä tämä auttaa lisäämään siittiöiden määrä ja liikkuvuus spermaa. Mutta ilmeisesti, järkevä asia on ohjattava hedelmällisyyttä klinikalla, että olet läsnä.

Tämä on niin huolestuttava aikaa sinulle, mutta klinikka pitäisi pystyä antamaan sinulle kaikki vastaukset, koska ne pitäisi olla kaikki lääketieteelliset faktat.

Oma kokemukseni pariskunnille kuten sinä, jotka ovat epätoivoisesti vauva on, että ne voivat saada paljon apua, ja tuntuu vähemmän eristetty, jos ne kuuluvat tukiryhmä.

National Hedelmällisyys Association on auttaa parit vuosia ja vuosia.

Ei vain ne voivat pitää sinut ajan tasalla viimeisin tieteellinen kehitys, mutta myös antaa sinulle henkistä tukea muilta pariskuntia, jotka ovat menossa läpi, mitä olet - tai jopa jotka ovat menneet läpi. En teitä saada heihin yhteyttä.