Ectena

Ichthopaste


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Ekseema Sinkki, ichthammol Smith ja Nephew

Miten se toimii?

Ichthopaste siteet ovat impregnanted kaksi vaikuttavaa ainetta, ichthammol ja sinkkioksidi.

Ichthammol estää liiallinen kovettuminen ja paksuuntuminen ihon, joka näkyy edellytykset, kuten ihottuma. Se ei ole täysin ymmärtänyt, miten se toimii, mutta se jotenkin estää prosessi, jossa ihon solut tulevat paksuuntunut, koska laskeuman proteiinia keratiini (keratinisaatiota). Se on myös lievä antiseptinen vaikutus ja se voi vähentää kutinaa.

Sinkkioksidi on supistava ominaisuuksia ja pelaa rooli haavan paranemista.

Ichthopaste siteet hoidetaan erilaisia ​​ihottumaiselle ihosairauksia. Niitä voidaan soveltaa yli ajankohtaisista kortikosteroidi voiteet ja öljyt auttavat hallitsemaan krooninen ekseema vaikuttavat jaloissa tai käsivarsissa. Siteet auttaa kortikosteroidia imeytyä ihoon, sekä vähentää kutinaa ja auttaa estämään infektio.

Ichthopaste siteet voidaan käyttää myös hoidettaessa säärihaavojen, kun suojaava este vaaditaan ohut ja hauras iho. Siteet vähentää kutinaa ja auttaa haavan parantua. Ne voidaan peittää kompressiosidos auttaa verenkiertoa, kun haava on aiheuttanut suonikohjujen tai huono verenkierto.

Mihin sitä käytetään?

 • Krooninen ekseema.
 • Laskimoperäisiä säärihaavoja.

Miten tämä side käytetään?

 • Ichthopaste siteet olisi käytettävä lääkärin ohjeiden mukaan.
 • Ichthopaste siteet käytetään yleensä jalat, alkaen pohjan varpaat. Side olisi kääritty löysästi kantapää ja jalka ja sitten kasvaneet jopa jalan polvi.
 • Kun side on kiedottu jalkojen se voidaan tasoittaa ja valettu jalan ympärille ja sitten peitetään toinen side estämään se koskettaa ja likaa vaatteita. Toinen side voi olla kompressiosidos jos hoitoon säärihaavat aiheuttama huono verenkierto.
 • Ichthopaste siteet voidaan muuttaa tarvittaessa, mutta voidaan jättää enintään seitsemän päivää.
 • Siteet eivät kuivu ja voidaan helposti poistaa.

Varoitus!

 • Vältä side pahoin vaurioitunut ihoa.
 • Ichthammol tässä side saattaa tahrata kankaan, joka joutuu kosketuksiin sen kanssa.
 • Älä käytä uudelleen siteet.

Käytä varoen

Ei saa käyttää

 • Kompressiosidokset ei saa käyttää tämän päälle side ihmisiä, joilla on huono verenkierto valtimoissa jaloissa.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää aikana raskauden tai imetyksen. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Tiedossa ei ole haitallisia vaikutuksia, kun nämä siteet käyttävät raskaana olevat tai imettävät äidit.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Ihoärsytystä.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja. Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä side lisäävät imeytymistä muita lääkkeitä, joita sovelletaan ihon alla sen esimerkiksi voiteet ja öljyt sisältävät kortikosteroideja, anestesia-tai retinoideja. Tämä voi lisätä riskiä sivuvaikutuksia näitä lääkkeitä. Tämä side tulee käyttää vain päälle käsitellyn ihon muiden lääkkeiden kanssa, jos tämä on lääkärin ohjeiden mukaan.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Tällä hetkellä ei ole muita siteet saatavissa Euroopassa, jotka sisältävät ichthammol ja sinkkioksidia aktiivisia ainesosia.

Voiteet sisältävät ichthammol ja sinkkioksidi ovat saatavilla erikoistilauksesta valmistajilta tai asiantuntija tuovat yritykset.