Ectena

Kysy lääkäri: iho

Kysy lääkäri: iho

Alkaen mustelmia palovammoja, meidän arkisto sisältää vastauksia useita ihon kysymyksiä. Kuitenkin vastauksia tiettyihin ongelmiin ei välttämättä koske kaikkia. Joten, jos havaitset taudin oireita tai voit huonosti, ota aina yhteyttä lääkäriin.

Finni

Finni

Akne voi vaikuttaa vakavasti itseluottamusta ja itsetuntoa varsinkin murrosiässä. Asiantuntijamme keskustella vaihtoehdoista, jos sinulla on tämän yhteisen ihon valituksen.
Ekseema, kuiva iho ja ihottumat

Ekseema, kuiva iho ja ihottumat

Ihottuma on laaja termi, joka kuvaa kuiva, kutiseva tai kivulias alueilla ihoa. Asiantuntijamme keskustella hoitovaihtoehdoista tämän yllättävän yleinen ihosairaus.
Silmät ja korvat

Silmät ja korvat

Silmät ja korvat ovat erityisen alttiita ihon edellytyksin kuin iho altistuu ja herkkä. Meidän asiantuntijaryhmä keskustelemaan hoitoja, jos nämä ovat ongelma-alueita.
Kasvojen ja suun

Kasvojen ja suun

Kasvot on yhteinen alue ihon ja on aina esillä, jotka voivat vaikuttaa itseluottamusta. Keskustelemme vaihtoehtoja, jos sinulla on ihon valituksen naamasi tai suuhun.
Rasvainen iho

Rasvainen iho ja hikoilu

Iho on aina hieman öljyinen sen suojelua ja hikoilu on luonnollinen esiintyminen. Mutta mitä teet, jos nämä ovat käsistä? Asiantuntijamme tarjoavat vinkkejä, joiden avulla voit.
Jalat

Kädet, jalat ja kynnet

Iho kädet ja jalat on kova työ tehdä niin se on aina vaarassa saada vaurioitunut tai tartunnan. Asiantuntijamme keskustella vaihtoehdoista, jos sinulla on ihon valituksen näillä alueilla.
Vamma

Vamma

Iho on kehon ensimmäinen puolustuslinja infektion, joten sinun täytyy huolehtia, koska se on jatkuvasti uhattuna. Asiantuntijamme tarjoavat neuvoja, kun se vaurioituu.
Kutiseva iho

Kutiseva iho

Jatkuva raapiminen aiheuttama ihon kutina voi olla raivostuttava. Asiantuntijamme keskustelevat torjuvien hoitojen tarve kutittaa ja miksi se voi olla nostettu.
Myyrät, aurinkoa ja auringon

Myyrät, aurinkoa ja auringon

Myyrät ovat luonnollinen esiintyminen ihossa, mutta ne voivat muuttua syöväksi johtuu liiallisesta auringolle altistumisesta. Asiantuntijamme tarjoavat neuvoja rusketuksen ja vaaroista auringonpolttama.
Pigmentti ja vitiligo

Pigmentti ja vitiligo

Ongelmia tasapaino pigmentti ihossa voi vaikuttaa kehon alueilla ja kasvot. Asiantuntijamme keskustella hoidoista, jos sinulla on ongelmia ihon ulkonäköä.
Psoriasis

Psoriasis

Psoriasis on aiheuttanut, kun on liian monta signaaleja ihon kertoo se kasvaa. Lievät tapaukset voivat aiheuttaa pieniä laikkuja vielä vakavammissa tapauksissa voi kattaa ruumiin. Keskustelemme hoidoista.
Syyhy

Syyhy

Syyhy aiheuttaa pieni punkki tunkeutuminen ihossa tehdä kotiin. Tämä johtaa kutiava ja punoittava iho, joka voidaan hoitaa antamia asiantuntijaryhmä.
Ihon tunnisteet

Ihon tunnisteet

Ihon tunnisteet ovat pieniä hyvänlaatuisia kasvaimia iholla. Ne eivät ole tarttuvia, mutta voi olla ruma, jos on hyvä näkyvyys. Asiantuntijamme keskustelevat vaihtoehtoja teille hoitoon.
Stretch merkit

Stretch merkit

Iho on erittäin joustava järjestelmä, mutta se on se raja. Stretch merkit ilmetä iho on venynyt yli sen kapasiteetin, jolloin uskallettu jälkiä ihoon. Tiimimme keskustella hoidoista.
Tatuoinnit

Tatuoinnit

Tatuoinnit käytetään taiteellisen tai kosmeettisista syistä ja luodaan pistämällä pysyvää mustetta ihoon ja ihon. Asiantuntijamme keskustella vaihtoehdoista poistamisen tai jos olet ajatellut saada yksi.
Syyliä ja Verrucas

Syyliä ja Verrucas

Syyliä ja verrrucas ovat yleinen ihon valitus ja ne voivat olla tarttuvaa. Asiantuntijamme keskustelevat vaihtoehtoja hoitoon ja mitä tehdä, jos luulet ovat alkaneet kehittää yksi.
Mikä on...?

Mikä on...?

Tässä osiossa on tietoa harvinaisempia iho valituksia Campbell de Morgan paikkoja Vandenburg oireyhtymä. Asiantuntijamme keskustella hoitoja ja taustat näistä ehdoista.