Ectena

Ingrown kasvojen hiukset

Kysymys

Minulla on vakava ongelma ihon sisään kasvavat karvat minun posket.

Minulla on aina vähintään viisi kiehua kaltainen paikkoja naamaani, jotka ovat tuskallista koskettaa.

Ne eivät katoa ennen rikon iho neulalla ja vedä ingrown hiukset.

Tämä prosessi lähtee lukemattomia pieniä arpia minun muuten selkeä ihoa.

Olen yrittänyt kosteuttava ja minä ajoa sähköllä razor estää menemästä liian lähelle ajella.

En saa kasvaa parta minun työnantaja tai tyttöystäväni.

Onko kasvojen elektrolyysin mahdollista?

Vastata

Tämä kuulostaa kutsuttu sycosis barbae, joka on tulehdus parta alueen kutsutaan myös parturissa kutittaa.

Se vain tarkoittaa, että on tulehdus juuressa karvatupet ja jotkut ihmiset, lyhyt paksu karvatupet taivuttaa taaksepäin itseään ja kasvaa takaisin kohti ihon perustaa edelleen infektio.

Bakteereita vastuussa kiehuu ovat yleensä Staphylococcus aureus ja mikrobit leviävät käyttämällä partateriä ja pyyhkeet.

Rakkuloita ja kiehuu, jotka sisältävät mätä, ovat keskittyneet pyöreä munarakkuloita ja voi aiheuttaa vakavia arpia, ellei niitä hoideta.

Voiteet pehmentämään kasvojen hiukset ja pitkän aikavälin pieni annos antibiootti lääkitys voi merkittävästi vähentää ongelmia sinulla on edessään.

Koska sycosis barbae ovat huonompia ihmisiä, joilla on rasvainen iho, käytä valmiste ottaa joitakin öljy iholta kuten Panoxyl, jonka voi ostaa tiskiltä kemisti ja voi olla kokeilemisen arvoinen.

Jos näistä toimenpiteistä huolimatta sinulla on edelleen ongelmia, olisi syytä kysyä oman GP viittaan ihotautilääkäri, joka voisi jopa harkita Roaccutane.

Tämä hoito, joka voi vain ottaa lääkärin valvonnassa sairaalassa, mutta joka on erittäin voimakas vaikutus akne ja joilla saattaa olla sopiva teidän tapauksessanne.

Kasvojen elektrolyysin olisi pitkä venytettyä ja kallis hoito ei takaa menestystä.

On myös mahdollista laser-hoito, mutta uudelleen, kun se olisi vähemmän epämiellyttävä kuin elektrolyysi, se ei voi olla sopiva.