Ectena

Anhydrol forte


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Liiallinen hikoilu Alumiini kloridiheksahydraattia Ihon Laboratories

Miten se toimii?

Anhydrol forte sisältää alumiinia kloridiheksahydraattia. Alumiinikloridi on antiperspirantti, joka estää sinua hikoilu.

Kun haet Anhydrol forte ihoa, alumiinikloridigeneraattorista toimii estämällä hikirauhaset. Tämä aiheuttaa sen, että paine nesteen sisällä hikirauhaset nousta pisteeseen, jossa ne väliaikaisesti pysäyttää hikoilua.

Tuote levitetään ennen nukkumaanmenoa yöllä jotta estää hikirauhaset, kun he ovat vähiten aktiivisia. Silloin tulisi pestä pois aamulla. Hikirauhaset jää sitten tukossa, joten ei tuota hikeä päivän aikana. (Hikirauhaset salliminen kuin kuolleita soluja ihon pintaan on luonnollisesti irtoa.)

Mihin sitä käytetään?

 • Liiallinen hikoilu (liikahikoilu) sekä kainaloihin, kädet tai jalat.

Kuinka voin käyttää sitä?

 • Älä ravista pulloa.
 • Anhydrol forte olisi sovellettava ennen nukkumaanmenoa yöllä ja annetaan kuivua luonnollisesti. Se tulisi pestä pois vedellä ja saippualla aamulla. Älä hakea uudelleen sen aamulla. Voit jatkaa normaalia deodoranttia tai hajuvettä päivä, jos haluat, mutta älä käytä muita antiperspirantit samoin.
 • Aluksi kannattaa hakea Anhydrol forte kaksi yötä peräkkäin, niin älä käytä sitä seuraavassa kaksi yötä. Toista tämä sykli niin kauan kuin on tarpeen. On hienoa soveltaa sitä enemmän tai harvemmin, kunnes saavutetaan haluttu vaikutus, mutta on muistettava, että jos ihosi on hermostua olet todennäköisesti käyttää sitä liian usein.
 • Varmista iho on täysin kuiva ja ehjä ennen käyttöä. Varmistaa iho on kuiva et, kylvyssä tai suihkussa välittömästi ennen kuin Anhydrol forte.
 • Älä käytä liikaa, koska se voi ärsyttää ihoa.

Varoitus!

 • Anhydrol forte on ulkoiseen käyttöön vain iholla.
 • Älä levitä se rikki tai ärtynyttä ihoa.
 • Vältä tuotteen silmiin tai limakalvoille, kuten suun, nenän tai sukuelinten.
 • Käytä vain tämän tuotteen kainalot, kädet tai jalat. Älä käytä sitä muihin aloihin samoin, koska hikoilu on tärkeä tehtävä valvoa kehon lämpötilaa.
 • Älä ajella tai käytä depilatories on ihoalueelle hoidettavan 12 tunnin kuluessa ennen tai jälkeen soveltamalla Anhydrol.
 • Vältä Anhydrol forte suoraan kosketuksiin vaatteiden, kiillotetut, koruja ja metalli, koska se voi vahingoittaa tai värjätä ne.
 • Tämä tuote sisältää alkoholia ja niin on syttyvää. Säilytä alle 25 ° C ja pitää etäällä avotulesta.

Ei saa käyttää

 • Tunnetaan herkkyys tai allergia jollekin.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin tai sen ainesosia. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia. Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Tiedossa ei ole haitallisia vaikutuksia, kun antiperspirantti käyttää raskaana oleville tai imettäville äideille.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Ärsytystä tai ihon punoitus paikalla sovelluksen. Jos koet tämän, kokeile soveltamalla tuotteen harvemmin.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja. Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muita lääkkeitä.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Driclor