Ectena

Aveeno / voidetta


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Kuiva, hilseilevä iho-oireet Kolloidinen kaurapuuroa, glyseriiniä, allantoiinia Johnson & Johnson

Miten se toimii?

Aveeno kerma ja voide sisältää kolloidinen kaurapuuroa, joka on ote jyvän Avena sativa (kaura tai kaurahiutaleita). Sitä käytetään homeopatian valmistautua kosteuttava ihoa valmistelut.

Näissä erityisesti kosteusvoiteet, kolloidinen kaurapuuroa on muotoiltu kosteuttava pohja, joka sisältää glyseriiniä ja allantoiinia. Glyseriini imeytyy ihoon, jossa se toimii houkuttelemalla vettä itseensä, mikä auttaa säilyttämään vettä ihon pinnalle.

Allantoin on supistava aine, joka myös hajottaa keratiini, joka on proteiini, joka on osa ihon rakennetta. Olosuhteissa kuten krooninen ihottuma, liikaa keratiini aiheuttaa ihon solut kovettua, ja tekee ihosta tulee paksuuntunut ja hilseilevä. Tämä tekee ihon kutina ja tulehtunut, mutta myös vähentää määrin tulehduskipulääkkeitä voi tunkeutua ihon hoitoon tulehduksen. Allantoiinin hajoaa keratiini karkaistu ja paksuuntunut iho, auttaa irtoa ihosoluja alue, johon sitä sovelletaan, ja pehmentää ja parantaa ulkonäköä kuiva, hilseilevä iho.

Kuiva iho johtuu veden puutetta sarveiskerroksen, joka on ulompi kerros ihosoluja. Kun tämä kerros tulee kuivattu se menettää joustavuutta ja tulee säröillä, hilseilevä ja joskus kutiseva. Sarveiskerroksen sisältää luonnollisia vedenpitelyosa aineita, jotka säilyttävät tihkuva vesi ylös syvemmälle nahkaan, ja vesi on yleensä myös säilytetty sarveiskerroksessa jonka pinta elokuva öljy (tali) ja rikkoutuneiden ihon soluja, jotka hidastaa veden haihtumista iholta.

Iho kuivuu, kun liian paljon vettä sen pinnasta haihtuu. Tämä lisää kun saamme vanhempi, ja pahentaa pesemällä, sillä kuuma vesi ja saippua poistaa kerros öljy ihon pinnalla.

Kosteusvoiteet ovat hyödyllisiä kaikille kuivan ihon, erityisesti ihottumaa ja ihottuma, joka pahenee, kun iho saa kuivua. Säännöllisesti käytettynä ne auttavat palauttamaan ihon sileyttä, pehmeyttä ja joustavuutta auttamalla säilyttää ihon kosteuden. Niitä olisi sovellettava usein estää ihon kuivumista.

Vuonna edellytykset, kuten ihottuma, käyttämällä kosteusvoidetta säännöllisesti, edes kerran iho on parantunut, voi estää leimahduksia tämän ehdon.

Mihin sitä käytetään?

  • Ihottuma.
  • Peritty tulehduksettomissa kuivumista ja ihon hilseilyä (iktyoosi, xeroderma).
  • Kutina liittyy ihon kuivuus iäkkäillä (seniili kutina).

Varoitus!

  • Tämä valmiste on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.
  • Vältä tätä lääkettä silmiin.

Ei saa käyttää

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet herkkä tai allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Tiedossa ei ole haitallisia vaikutuksia, kun tätä lääkettä käyttää raskaana oleville tai imettäville äideille.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus. Seuraavia haittavaikutuksia tiedetään liittyvän tätä lääkettä.

  • Herkistyminen tai allerginen reaktio.

Tämä luettelo ei sisällä kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Ei ole merkittäviä yhteisvaikutuksia raportoitu tämän lääkkeen.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

On monia muita Aveeno ihonhoito valmisteet saatavilla, jotka sisältävät kolloidinen kaurajauho pääasiallisena vaikuttavana aineena.

Näitä ovat Aveeno kylpy öljy ja Aveeno kolloidinen pussia.