Ectena

Aveeno kylpyvaahdolla


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Kuiva iho Kolloidinen kaurapuuroa, nestemäinen parafiini, auringonkukkaöljy Johnson & Johnson

Miten se toimii?

Aveeno kylpy öljy sisältää kolloidinen kaurapuuroa, joka on ote jyvän Avena sativa (kaura tai kaurahiutaleita). Sitä käytetään homeopatian valmistautua kosteuttava ihoa valmistelut. Öljy sisältää myös nestemäistä parafiinia (joskus kutsutaan mineraaliöljyssä) ja auringonkukan siementen öljy, ja se toimii antamalla öljykerros ihon pintaan estää veden haihtumista ihon pinnalle.

Kuiva iho johtuu veden puutetta sarveiskerroksen, joka on ulompi kerros ihosoluja. Kun tämä kerros tulee kuivattu se menettää joustavuutta ja tulee säröillä, hilseilevä ja joskus kutiseva. Sarveiskerroksen sisältää luonnollisia vedenpitelyosa aineita, jotka säilyttävät tihkuva vesi ylös syvemmälle nahkaan, ja vesi on yleensä myös säilytetty sarveiskerroksessa jonka pinta elokuva öljy (tali) ja rikkoutuneiden ihon soluja, jotka hidastaa veden haihtumista iholta.

Iho kuivuu, kun liian paljon vettä sen pinnasta haihtuu. Tämä lisää kun saamme vanhempi, ja pahentaa pesemällä, sillä kuuma vesi ja saippua poistaa kerros öljy ihon pinnalla.

Kosteuttava kylpy öljyt ovat hyödyllisiä kuivan ihon, kuten ihottuma ja ihottuma, joka pahenee, kun iho saa kuivua. Käytetään säännöllisesti, kosteusvoiteet ja kosteuttava kylpy öljyt auttavat palauttamaan ihon sileyttä, pehmeyttä ja joustavuutta kadonneiden kosteutta ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutta. Tämä auttaa vähentämään skaalaus, kutinaa ja punoitusta.

Öljy voidaan lisätä kylpyveteen tai soveltaa suoraan iholle pesun tai suihkussa. Kylvyn jälkeen käyttäen kylpyvaahdolla iho tulee taputti eikä kuiviksi.

Vuonna edellytykset, kuten ihottuma, käyttäen kosteusvoiteet ja kosteuttava kylpy öljyt säännöllisesti, edes kerran iho on parantunut, voi estää leimahduksia.

Mihin sitä käytetään?

  • Ihottuma.
  • Peritty tulehduksettomissa kuivumista ja ihon hilseilyä (iktyoosi, xeroderma).
  • Kutina liittyy ihon kuivuus iäkkäillä (seniili kutina).

Varoitus!

  • Tämä valmiste on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.
  • Tätä valmistetta käytettäessä kylvyssä tai suihkussa varottava liukastumisen, varsinkin kun päästä sisään tai ulos, koska tämä valmiste voi tehdä kylpy / suihku enemmän liukas kuin normaalisti.

Ei saa käyttää

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet senstive tai allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Tiedossa ei ole haitallisia vaikutuksia, kun tätä lääkettä käyttää raskaana oleville tai imettäville äideille.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus. Seuraavia haittavaikutuksia tiedetään liittyvän tätä lääkettä.

  • Herkistyminen tai allerginen reaktio.

Tämä luettelo ei sisällä kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Ei ole merkittäviä yhteisvaikutuksia raportoitu tähän valmisteluun.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

On monia muita Aveeno ihonhoito valmisteet saatavilla, jotka sisältävät kolloidinen kaurajauho pääasiallisena vaikuttavana aineena.

Näitä ovat Aveeno / voidetta ja Aveeno kolloidinen pussia.