Ectena

Dioderm kerma (hydrokortisoni)


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Ekseema ja ihottumaa Hydrokortisoni Ihon Laboratories

Miten se toimii?

Dioderm voide sisältää vaikuttavana aineena hydrokortisonia, joka on eräänlainen lääketieteen kutsutaan paikallisesti kortikosteroidi.

Kortikosteroidit ovat lääkkeitä käytetään vähentämään tulehdusta. Ihotulehdus tapahtuu seurauksena allergia-tai ärsyttää ihoa, ja johtuu vapauttaa erilaisia ​​aineita, jotka ovat tärkeitä immuunijärjestelmän. Nämä aineet aiheuttavat verisuonten laajenemisen ja johtaa ärtynyt alue tulee punainen, turvonnut, kutiava ja kivulias, kuten on nähty ihottuma tai ihottuma.

Kun hydrokortisonia levitetään iholle se toimii toimimalla solujen sisällä vähentää vapauttamaan nämä inflammatorisilla aineilla. Tämä vähentää turvotusta, punoitusta ja kutinaa.

Hydrokortisoni on mieto kortikosteroidi, joka voidaan levittää iholle hoitoon monenlaisia ​​tulehduksellinen ihoreaktioita, kuten reaktioita, kasvien, hyönteisten puremat, korut, hygieniatuotteet, deodorantit, saippuat ja pesuaineet. Sitä käytetään myös lievän tai keskivaikean ihottuman.

Mihin sitä käytetään?

Varoitus!

 • Dioderm kerma on ulkoiseen käyttöön vain iholla.
 • Älä käytä tätä voidetta kasvoille, tai alueilla ympäri sukupuolielimissä tai peräaukon, ellei lääkärisi.
 • Älä käytä tätä kermaa rikki tai tartunnan ihoa.
 • Lääkettä olisi sovellettava ohuesti ja tasaisesti hoidettavalle alueelle (t) ohjeiden mukaan apteekissa. Klikkaa tästä, kuinka paljon käyttää.
 • Jos lääkärisi on kehottanut sinua käyttämään sidokset tätä lääkettä, iho tulee puhdistaa ennen kuin piiloutunut tuoreita kastike.
 • Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen tämä kerma, ellei kädet ovat hoidettavan alueen.
 • Vältä kerma silmissä, tai kosketuksissa suun sisäpuolelle tai nenään. Huuhtele kylmällä vedellä, jos vahingossa joutuu iholle tai limakalvoille.
 • Jos kortikosteroideja käytetään pitkäaikaisten, suurten ihoalueille, raaka tai rikkoutuneen ihon, ihon poimut, tai ilmatiiviiseen kastikkeet (mukaan lukien vaipat) ne imeytyvät kehoon enemmän. Tämä lisää riskiä paikallisia haittavaikutuksia, kuten ihon ohenemista, ja ne muihin kehon osiin, kuten tuotanto väheni luonnollisten hormonien lisämunuaisten. Tästä syystä jatkuva, pitkäaikainen käyttö tämän lääkkeen on vältettävä aina kun mahdollista, erityisesti lapsilla, kasvot ja laajoilla ihoalueilla. Käytä vain ilmatiivis sidokset yli teennäinen jos lääkärisi.
 • Jos käyttää vauvoilla, mahdollisuuksien tätä lääkettä ei pidä käyttää pidempään kuin seitsemän päivää, tai kasvot. Sinun ei tule käyttää ilmatiivis sidokset kattamaan käsitelty ala. Ole tietoinen siitä, että lasten vaipat voi toimia myös ilmatiivis kastiketta ja voi lisätä näiden lääkkeiden imeytyminen.
 • Jos luulet ihoalueelle olet hoitavan on saanut tartunnan sinun pitäisi lopettaa tämän lääkkeen käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

Käytä varoen

 • Lapset.

Ei saa käyttää

 • Bakteeri ihotulehduksia, kuten märkärupi.
 • Ihon sieni-infektiot kuten sammas, silsa, urheilijan jalka.
 • Viral ihotulehduksia, kuten vesirokko, vyöruusu, huuliherpes tai herpes simplex.
 • Akne.
 • Krooninen tulehdussairaus kasvojen iho (akne ruusufinni).
 • Tulehduksellinen ihottuma suun ympärillä (ympäristön ihottumaa).

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.

Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia. Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Tätä lääkettä ei saa käyttää raskauden aikana, ellei katsota välttämättömäksi lääkäri. Jos se on lääkärin määräämä sitä ei tulisi käyttää laajoilla ihoalueilla, alla ilmatiivis kastikkeita tai pitkiä aikoja. Kysy lääkäriltäsi lisätietoja.
 • Tätä lääkettä ei saa käyttää imetyksen aikana, ellei katsota välttämättömäksi lääkäri. Jos se on lääkärin määräämä sitä ei tulisi käyttää laajoilla ihoalueilla, alla ilmatiivis sidoksia tai pitkiä aikoja. Jos sitä sovelletaan rinnat se tulisi pestä pois huolellisesti ennen imetystä ja sitten kiinnittää uudelleen myöhemmin.

Varoitusmerkinnöistä

 • Tämä lääkitys on sirotella ja säästeliäästi iholla.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus. Seuraavia haittavaikutuksia tiedetään liittyvän tätä lääkettä.

 • Ihoärsytystä työmaalla hakemuksen, kuten kirvely, kutina ja punoitus (jos koet tämän Lopeta lääkkeen käyttö ja ota yhteys lääkäriin).
 • Ihon ohenemista.
 • Muutokset ihon pigmentti.
 • Venyttää markkaa.

Tämä luettelo ei sisällä kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Hydrokortisoni on yleensä hyvin siedetty, ja vain harvoin aiheuttaa haittavaikutuksia. Kuitenkin, jos sitä käytetään pitkäaikaisesti, tai soveltaa alla sidokset, rikki tai raaka iho, suuret ihoalueille tai ihoalueille, jotka hankaavat yhteen, sillä on potentiaalia aiheuttaa joitakin muita sivuvaikutuksia ajankohtaisia ​​steroideja. Voit lukea näistä täällä.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muihin lääkkeisiin. Kuten kaikki lääkkeet, on tärkeää kertoa lääkärille tai apteekkiin, mitä lääkkeitä käytät jo, mukaan lukien itsehoitolääkkeet ja rohdosvalmisteet, ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen. Samoin lääkäriltä tai apteekista ennen kuin käytät mitään uusia lääkkeitä, kun käytät tätä, että yhdistelmä on turvallinen.

Jos käytät muita lääkkeitä tai kosteusvoiteet samalla alueella iho on suositeltavaa, että jätät useita minuutteja välillä soveltamalla kunkin tuotteen. Tämä mahdollistaa kunkin tuotteen aikaa imeytyä ja välttää niitä sekoittamalla iholla.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Dermacort kerma Hc45 hydrokortisonia kerma Lanacort kerma / voidetta
Mildison lipocream

Hydrokortisonia kerma ja voide saa myös ilman tuotemerkin, eli sillä geneerinen lääke.