Ectena

Tuleeko hänen haavan parantua?

Kysymys

Minulla oli suhde yhdeksän kuukautta sitten noin kolme viikkoa.

Vaimoni tuntee nyt toiseksi paras ja että en rakasta häntä. Teen ja hän ei ollut toiseksi paras.

Olemme keskustelleet, miksi asia tapahtui, mutta hän tuntee loukkaantunut ja petetty. Onko tämä haava parantua?

Myös hän sanoo, että seksi on joskus ärsyttävää, koska penikseni oli liian karvainen. Olen yrittänyt parranajo sitä, mutta sitten sänki ärsyttää häntä. Onko olemassa mitään muuta ratkaisua please?

Vastata

Daavid kirjoittaa:

No, lähdetään triviaali ongelma pois tieltä ensin. Parranajo ei ole vastaus liiallinen sukuelinten hiukset, koska, kuten olette havainneet, se tekee sinusta kankea.

Voisit kuitenkin olla hiukset poistetaan pysyvästi - jos tunsit se oli sen arvoista käynnissä hyvin vähäisiä riskejä tässä.

Kuitenkin kaksi ajatuksia minun mieleeni:

  • hyvin harvat kaverit ovat paljon hiukset penis itse. Oletko varma, että sinun ei ole kivespussin?
  • Minusta se on varsin todennäköistä, että vaimosi tuotanto Kantelun voi hyvinkin olla alitajuisesti liittyvät hänen kaunaa noin sinun asiasi.

Nyt siirtymässä todella vakava kysymys: teidän uskottomuus. Se rehellisesti ole yllättävää, että vaimosi on tuhoutunut tämän. Tuleeko hänen satuttaa parantua? Ehkä.

Katsotaan, mitä Christine sanoo...

Christine lisää:

Vaimosi voi hyvinkin haluta antaa anteeksi - ja unohtaa. Ensimmäinen on kova. Toinen lähes mahdotonta - jonkin aikaa ainakin.

Mutta se on hyvä, että olette voineet puhua tästä. Kuitenkin, uskoisin sinun täytyy puhua lisää.

Samaan aikaan, olen varma, että teet kaikkesi näyttää vaimosi kuinka paljon rakastat häntä olemalla huomaavainen, ja tuo kotiin pikku lahjoja ja ottamalla hänet ulos ja niin edelleen. Ainakin toivon olet.

Palattuaan puhua - minun paras ehdotus on, että te kaksi on joitakin istuntojen liittyvät. Ensimmäinen asia on se, että te molemmat täytyy ottaa vastuuta avioliiton.

Tietenkin olit varmasti väärässä yli tapaus. Mutta voi olla epäkohtien molemmin puolin. Pelkään, että avioliitto on hyvin vähän ongelmia, jotka ovat täysin alas yksi henkilö.

Liittyvät neuvonta auttaa sekä keskustella avioliitto ja toiveita ja unelmia - ja työskennellä mitään puutteita suhdetta.

Saatat myös molemmat hyötyvät käsittelyssä erinomaisen kirjan nimeltä "jälkeen Affair". Se on Julia Cole julkaisema Vermilion.