Ectena

Herbal helpotusta Raynaud'n?

Kysymys

Onko kasviperäisten lääkkeiden, jotka voidaan ottaa Raynaud'n tauti (huono verenkierto käsissä ja jaloissa)?

Vastata

Raynaud'n tauti, jossa pienet verisuonet sormet mennä kouristus arvaamattomasti aiheuttaen puutumista ja kipua, voi olla kurja juttu kärsiä.

Se on yleensä nimitystä Raynaud'n "oireyhtymä", jossa se seuraa pitkäaikainen käyttö värähtelevän työkaluja, kuten paineilmaporia ja Raynaud'n tauti ", joissa ei ole ilmeistä syytä.

On olemassa muutamia tunnettuja hoitoja tähän sairauteen, vaikka kukaan ei ole erityisen tehokas ja voi vaihdella niiden tehokkuutta henkilöittäin.

Pidä kädet (tai jalat) lämmin on yksinkertaisin neuvoja ja yksi useimmiten osakseen potilaiden GP: n.

Ottaa sanoi, että voit tuntea melko typerä keskellä kesän epämääräisiin käsineet niin ymmärrän etsiä toisenlaista hoitoa.

Perinteiset lääkkeet ovat määrätty Raynaud'n kuuluvat nifedipiini (käytetään myös sydänvaivoja ja korkea verenpaine) ja tietyt lääkkeet, joita käytetään supistamaan verisuonia jaloissa.

Olen varma GP mielellään keskustelemaan niiden käytöstä kanssasi, vaikka ymmärrän, että on vain 16, et ehkä halua ottaa reseptilääkkeitä ellei ole pakko.

On kasviperäisten edessä, tiedän, että kasviperäisten ote neidonhiuspuun, Gingko biloba, on ollut mukana tutkimushankkeissa tarkastella sen tehokkuutta hoidettaessa sairauksien liikkeeseen kehon kuten seniili dementia (liikkeeseen aivot) ja katkokävely (liikkeeseen jalat).

Vaikka jotkut tutkimushankkeita kritisoivat kaksi arviointia vuonna 1991 ei ole erityisen hyvin perustettu tai toteutetaan kaksi hanketta tuntui näyttää varmaa hyötyä vanhusten alussa muistin ongelmia Gingko biloba on ottanut säännöllisesti vähintään kolmen kuukautta.

Voisin nähdä mitään erityistä näyttöä siitä, että sen tehokkuutta hoitoon Raynaud'n tauti, vaikka uskoisin, että työn kuluessa muista verisuonitaudeista elin on ehdottanut sitä mahdollista hoitoa tämän valituksen.

Asianmukaisesti rekisteröity lääketieteen luontaistuotekauppiaille voidaan nähdä National Institute of Medical Herbalists lisäinfoa.) pitäisi pystyä antamaan sinulle lisätietoa kasviperäisten hoitoon Raynaud'n tauti.

Muista, että yrttejä sisältävät kemikaaleja, kuten perinteiset lääkkeet, joten on parasta määrätä henkilö, joka ymmärtää ne ja pystyy tunnistamaan mahdolliset sivuvaikutukset.