Ectena

Helixate NexGen


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Verenvuototauti Rekombinantti hyytymistekijä VIII Aventis Behring

Miten se toimii?

Tekijä VIII on proteiini, joka on olennainen tekijä veren hyytymistä (hyytymisen). Tekijä VIII on löydetty ihmisen plasmasta ja voidaan uuttaa luovutetun veren. Kuitenkin tämä lääke sisältää yhdistelmä-hyytymistekijä, joka on geneettisesti muodossa tekijä VIII. Rekombinantti-valmistusprosessin, kopio ihmisen geenin tuottamisesta vastuussa hyytymistekijä työnnetään "isäntä"-solu, alun perin peräisin hamsterin, mutta nyt kasvanut laboratoriossa. Siirretyn geenin käyttää isäntäsolun valmistaa yhdistelmä-DNA-hyytymistekijä VIII.

Kun vuotoa kehosta nopeasti tiivisteet taukoja verisuonten muodostamalla hyytymiä. Sarja hyytymistä proteiineja on mukana tässä prosessissa. Puuttuminen näistä hyytymistä tekijät voivat aiheuttaa hallitsemattoman verenvuodon tai liiallinen mustelmia seuraavan itseään.

Tekijä VIII on puutteellinen syntymästä ihmisiä, joilla on hemofilia A. Tämä puute aiheuttaa veren hyytymistä hyvin hitaasti ja voi aiheuttaa pitkittynyttä verenvuotoa jälkeen vahinkoa tai haavan. Ihmiset, joilla on hemofilia voi myös vuotaa verta spontaanisti lihaksia ja niveliä.

DNA-tekijä VIII annetaan hitaana injektiona laskimoon (infuusiona) ihmisille, joilla on hemofilia täydentää puutteellisia tekijä VIII. Tämä on tarpeen auttaa veren hyytymistä ja pysäyttää verenvuodon onnettomuuksien jälkeen, leikkaus tai spontaani verenvuoto. Vaikeissa tapauksissa voi myös antaa säännöllisesti muutaman päivän välein verenvuodon estämiseen.

Mihin sitä käytetään?

 • Ehkäisy ja hoito verenvuodon hemofilia

Varoitus!

 • Allergiset reaktiot ovat mahdollisia tälle lääkkeelle. Jos sinulla esiintyy oireita, kuten puristava tunne rinnassa, hengityksen vinkuminen, huimausta tai pahoinvointia nämä voivat olla varhaisia ​​yliherkkyysoireita tai vakava allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Jos saat allergisen reaktion lääkkeen käyttö on lopetettava heti ja lääkäri kuultu.
 • Helixate NexGen tulee säilyttää jääkaapissa 2-8 ° C. Ei saa jäätyä. Säilytettävä ulkopakkauksessa.

Ei saa käyttää

 • Allergia hiiren tai hamsterin proteiineille

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin tai sen ainesosia. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.
Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Turvallisuutta tätä lääkettä raskauden aikana ei ole osoitettu. Hakeudu lääkäriin lääkäriltä.
 • Turvallisuutta tätä lääkettä imetyksen aikana ei ole osoitettu. Hakeudu lääkäriin lääkäriltä.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Koska haittavaikutus on todettu täällä, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Kuume (kuume)
 • Ihottuma / kutina
 • Burning / punoitus injektiokohdassa
 • Allerginen reaktio aktiivista ainesosaa
 • Äärimmäisen allerginen reaktio (anafylaksia)

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.
Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Ei ole tunnettuja yhteisvaikutuksia tätä lääkettä.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Lääkkeet sisältävät geneettisesti hyytymistekijä VIII:

Advate KOGENATE Bayer Recombinate
ReFacto

Sisältävät lääkkeet peräisin olevaa tekijä VIII verenluovuttajia:

Beriate P Haemate P Hemofil M
Monoclate-P Optivate Replenate