Ectena

Kauneus vinkkejä äidit - to-be

Jos äitisi on raskausarvet voit silti minimoida omalla vastuullasi.

Haluatko saada, että raskauden hehkua ja välttää venyttää markkaa? Co-perustaja Mama Mio, Tanya Kazeminy Mackay, yhtyy hänen ihon salaisuuksia mums-to-be

Stretch-proof ihoa

"Keskittyä rakentamaan voimaa ja kimmoisuutta ihoa - erityisesti alue tissit teidän pohja - kuin kolahtaa kasvaa.

Jos äitisi on raskausarvet, olet luultavasti herkemmin, mutta ajattele sitä tällä tavalla: genetiikka on käsi ryppyjä silmien ympärillä ja me kaikki käytämme silmänympärysvoide vähentää niitä niin kauan kuin mahdollista.

"Etsi tuotteita, paljon rasvahappoja, kuten omega 3, 6 ja 9 öljyt, koska he erittäin kosteuttava - tavallisesta vartalovoide ei tehdä. Kun se tulee kasvosi, voit joutua torjumaan hormonaalinen akne ja tarvitset ylimääräistä suojakerroin.

Jotkut naiset kehittävät tummia, tunnetaan maksaläiskät, seurauksena liikaa melaniinia, joka voi pahentua altistuminen auringon.

Älä pelkää spa

"Vaikka hoitoja, joihin vatsan alueella ei ole hyvä idea, voit silti nauttia jalkahoidot, kasvohoidot ja pään ja kaulan hieronta.

"Monet naiset haluavat vaihtaa sisältäviä tuotteita vähemmän kemikaaleja, kuten liuottimia kynsilakat, ja myös huolissaan käytetään eteerisiä öljyjä. Itse asiassa, kun ensimmäisen kolmanneksen aikana, monia yhteisiä öljyt, kuten laventeli ovat turvallisia - käytä vain muutama tippa kerrallaan. "

Ones katsella? Myskisalvia kannustaa kohdun supistelua, ja jasmiini, piparminttu-ja eukalyptus tulisi välttää kokonaan, koska niillä on stimuloiva vaikutus.

"Kun varaat spa-hoito, kysy terapeutti, jos niillä on erityistä äitiys vuoteet, joissa on tilaa kolahtaa, joten voit olla mukavasti edessä. Kokeile Elemis kylpylöissä. "

Tee rasvat ystäväsi

Kauneus vinkkejä äidit-to-be. stretch-proof ihoa.
Kauneus vinkkejä äidit-to-be. Stretch-proof ihoa.

"Jokainen tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja (EFA), mutta kun olet raskaana, vauva käyttää heitä tekemään sen aivot ja silmät. Tämä tarkoittaa tasot ovat parhaimmillaan köyhdytettyä juuri kun iho on käynnissä sen suurin haaste.

Joten sisältää runsaasti välttämättömien rasvahappojen omaan ruokavalioon (alkaen rasvainen kala, pähkinät, siemenet ja vihreät vihannekset), ja käyttää EFA-rikas ihon tuotteita - varoa öljyjä, kuten ruusunmarja siemenet, vehnänalkioöljy ja manteliöljyä.

Ja pitää tätä järjestelmää jopa synnytyksen jälkeen - jos imettää, menetät 50 mg 80 mg rasvahappoja päivittäin. "

Muut ihmiset myös lukea:

Parasta liikuntaa vinkkejä äideille: Tarvitsetko menettää että vauva pullistuma? Vuodattaneet uusi muumio masu vähitellen ja ikuisesti turvallinen, tehokas kuntoasi.

5 syytä menettää vauvan paino: Miksi liikunta on välttämätöntä saada takaisin ennen raskautta hahmo.

Raskaus workout vinkkejä: Pysy kunnossa läpi raskauden tällä turvallinen harjoitus neuvoja.