Ectena

Hämmästyttävän kuukauden ikäinen

Teidän yhden kuukauden ikäinen oppii uusia taitoja joka päivä.

Vain neljä viikkoa vanha ja siellä on niin paljon vauva voi jo tehdä! Miten hän näyttää ja miten hän käyttäytyy jo merkitsee hänet ulos joka toinen vauva.

Ja vaikka hän erotetaan oman ainutlaatuisen tapoja, vauva on myös muuttumassa, päivittäin, ennen silmiesi.

Viisi asiaa, sinun täytyy tietää kuukauden ikäinen

1. Hän on likinäköinen, ja on ollut syntymästään: esineet kahdeksan 15 tuumaa päässä ovat kaikkein selkein.

Mutta hänen näkemyksensä on parantanut ja hän alkaa nähdä tarkemmin. Hänen kahden ensimmäisen viikon aikana hän näki vain reunat muassa keskustan hänen näkökentässä oli epäselvä, mutta nyt hän näkee selvemmin.

Hän tykkää kasvot paras - sinun, mutta myös muiden. Tutkimus osoittaa, hän haluaa houkutteleva kasvot ja voi matkia ilmeitä.

Hämmästyttävän kuukauden ikäinen. vain neljä viikkoa vanha ja siellä on niin paljon vauva voi jo tehdä! miten hän näyttää ja miten hän käyttäytyy jo merkitsee hänet ulos joka toinen vauva.
Hämmästyttävän kuukauden ikäinen. Vain neljä viikkoa vanha ja siellä on niin paljon vauva voi jo tehdä! Miten hän näyttää ja miten hän käyttäytyy jo merkitsee hänet ulos joka toinen vauva.

2. Hän tulee nukkunut välillä 15 ja 18 tuntia pois 24 ja hänen uni yleensä kolmen tai neljän tunnin korttelin.

Useimmissa hän tulee pysyä hereillä on yhdestä kahteen tuntia kerrallaan.

3. Hänen kuulo on hyvin kehittynyt ja yhdellä kuukaudella hän tulee vastaamaan kovia ääniä, kuten koiran haukkua, ovikello soi tai aikuinen aivastelu, jossa "hätkähdyttää" tai "Moro" refleksi, kun hänen kädet ja jalat yhtäkkiä ojentaa.

4. Yhdellä kuukaudella vauva uncurling tiensä ulos sikiöasennossa - polvet ja lonkat ovat vahvempia eikä taivuttaa kuin hänen alkuaikoina.

Hänen tiukasti nyrkissä sormet on kehittymässä yksi kerrallaan avoin käsi, jolla hän tulee jonain päivänä voi päästä ulos ja tarttua asioihin.

5. Hänen "pienempi aivojen" on erittäin hyvin kehittynyt: se osa, joka mahdollistaa hänen hallita elintärkeitä kehon, kuten hengitys, sydämen syke, verenkierto ja niin edelleen.

Mutta oppimisen ja kehityksen alalla, tai aivokuori, on enemmän keskeneräisten aivosolut ovat kaikki siellä, mutta ne eivät ole vielä kunnolla liitetty.

Auttaa heitä kasvamaan

Teidän yhden kuukauden ikäinen oppii uusia taitoja joka päivä. On paljon voit tehdä vaalia ja suojella vauvaa.

  • Kun tilalla hänen, muuttaa kantaansa niin hän näyttää eri asioita. Huomaa, mitä hän haluaa katsoa.
  • Puhua ja laulaa hänelle niin paljon kuin voit: tutkimus osoittaa vauvat tässä iässä kuten kimeä singsong ääniä.
  • Pidä ja halata häntä niin paljon kuin mahdollista. Kohdussa vauva järjestettiin "" kaikki ajan lapsivesi: hän tuntee olonsa turvalliseksi suljettu pehmeä, lämmin aseita. Iho-to-ihokosketus on ihana häntä niin käpertyä yhdessä.
  • Tukea päätään. Yksi kuukausi vauvat oppivat pään hallinnassa, mutta silti tarvitsevat apua.
  • Anna hänen makaamaan hänen vatsalleen muutaman minuutin päivässä kannustaa pään ohjaus tämä voi auttaa häntä oppimaan indeksoida nopeammin myös.
  • Älä koskaan jätä hänet turvaistuimessa tai tuolin pöydälle: yhteinen vahinkoa vauvoille on tuoli he ovat putoamisen pinnan päälle lattialle.
  • Hänen ihonsa on herkempi kuin vanhemmat vauvan: testi kylpy lämpötila ennen kuin laitat hänet niin hän voisi kaltattava. Sen pitäisi olla 32-35 ° C (90-98 ° F).

Yksi kuukausi, vauva on haikailu enemmän stimulaatiota, mutta on myös hänen aistit rauhoittunut kuin ne olivat kohdussa.

Muut ihmiset lukea:

Hämmästyttävä kaksi kuukautta vanha: kahdella kuukaudella, hän on paljon enemmän kiinnostunut mitä tapahtuu hänen ympärillään.

Hämmästyttävä kolme kuukautta vanha: kolmella kuukaudella, hän on paljon enemmän luonnetta.