Ectena

Halata tai jätä vauvaa itkeä?

Crying Game jakaa äidit kahteen leiriin.

Äidit ovat jaettu yli lähestymistapa. Oletteko hakemaan hänet heti tai jättää hänet? Tässä ajattelemisen aihetta.

On yksi ongelma kaikki uudet vanhemmat kohtaavat: olisi vauva on heti lohtua, kun hän järkyttää tai vasemmalle itkeä muutaman minuutin?

Tään kolme Carol Dyce on tunnustus...

Kahteen leiriin

Kantani on: dilemma? Mikä ongelma? Olin vähällä kompastua minun kiire päästä pinnasänky nappaamaan minun squalling vauvan halaus. Miten - ja oikeastaan ​​sinun pitäisi - kieltää, että alkukantaisen vaiston lohduttamaan vauvaa?

Mutta kolmen vauvoille ja miljoona kyyneleitä, on yksi asia, tiedän varmasti: itku peli jakaa äidit kahteen leiriin.

Älä välitä Corrie vs. EastEnders katsojat, polttava kysymys on, onko se on parasta poimia vauva heti tai jättää hänet asettua itse.

Lastenhoidon asiantuntijat ovat tasan. On Gina Fordin hänen Hyvinvoiva pikku vauvoja ja tiukat rutiinit. No-nonsense Gina neuvo on jätä vauvaa jos hän itkee aikana "nukkumaanmenoa" - mutta ei loputtomiin - kunnes hän asettui itse.

Tiedän tuhansia äidit ajattelevat Gina on taivaan lahja, ja jos se toimii sinulle, hienoa. Ongelma on, se voi jättää olo vika kun jälkeläiset eivät siististi nivellyttävä vauva Boot Camp.

Sorry, Gina! Selviydyttyään unettomia öitä Finn, viisi, ja Mark, seitsemän, luulisi olisin sen sussed kolmannen kerran kierroksen Molly, nyt 18 kuukautta.

Mieti uudelleen. Kun hän huusi, olisin hakemaan hänet heti, gritting hampaani kuin äitini mutisi, "Making sauva oman takaisin." tai "Anna hänen käyttää hänen keuhkot" ja koko joukko muita kliseitä. Pahinta kuitenkin on syytös, että olet "pilaa" vauva. Tule pois se, et voi pilata vastasyntynyt vauva.

Itku on heidän ainoa viestinnän muotoja, koska he tarvitsevat jotain tai joku - sinä. He ovat olleet turvallinen lämmin koteloida kohdussa yhdeksän kuukautta.

Nyt he ovat kirkas, äänekäs maailmassa, jossa kaikki on uutta ja usein pelottavaa. Ei ihme, he huutavat. Helkkari, ei sinua? 2006 tutkimuksessa varmuuskopioi "hands-on" eikä "hands-off"-lähestymistapaa.

Johti professori Ian St James Roberts Lontoon yliopiston Institute of Education, se osallistuu kolme ryhmää uusia vanhempia. Kyytiin ja piti vauva 16 tuntia päivässä, yksi 10 tuntia, ja yksi kahdeksan ja puoli tuntia.

Tutkijat havaitsivat, että kahden ja viiden viikon vauvoille järjestetään kahdeksan ja puoli tuntia päivässä huusi ja moitti 50% enemmän kuin toiset. Ha! Paljon halauksia yhtä onnellinen vauvoja.

Siellä mennään. Mutta minun täytyy kertoa totuus tässä: minun nopeita avolava-aiheuttanut ongelmia Molly sai vanhempi. Hänen ainoa kysyy nukkumaanmenoa olivat nyökkää pois tissit tai parhaillaan cuddled.

Hän ei yksinkertaisesti tiedä, miten saada itsensä uneen, ja se oli luokseni. Et tiedä miten se on, tiedät mitä sinun pitäisi tehdä, mutta keskellä yötä, kun olet uupunut ja epätoivoinen nukkua, se on helpompi aloittaa "huomenna" ei ole sitä? Kun mieheni Keith pohdittu yrittää ohjattu itku, se herätti muutaman domestics.

Olimme keskustella ja kinastella siitä, kuinka kauan lähteä hänen itkevän. Siihen mennessä Keith oli tunne niin väsynyt, hän on onneksi sanoi kaksi viikkoa, kun saatoin tuskin kiinni kaksi minuuttia.

Kyllä, kyllä, tiedän, että se toimii, mutta en voinut kestä ajatusta siitä. Tunsin syyllisyyttä, koska se oli minun vikani, mutta olen myös ymmärtänyt meidän piti saada se lajitellaan. Sitten, kuten usein tapahtuu vauvojen kanssa, juuri kun luulet et todellakaan voi hakata tätä enää, asiat alkavat saada paremmin.

Tekisin parhaani renkaan Molly ulos päivällä, kannattaa hänen nukkumaanmenoa rutiini ja lopulta hän alkoi nukkunut pidempää.

Kun hän päästi puoli itkeä yöllä, Keith käsi puristaa käteni varapuheenjohtaja otteella. "Jätä hänet," hän viheltää. Tosiaan, hän oli yleensä vain sekoittaen ja meni takaisin nukkumaan uudelleen.

Okei, joten ehkä sain sen vähän väärin, mutta olen edelleen sitä mieltä se on kaikkein luonnollisin asia maailmassa poimia vastasyntynyt vauva heti, kun he huutavat.

Se vain tuntuu oikealta jotenkin.

Muut ihmiset lukevat:

Vauvat: miten tehdä kotisi turvallinen: onnettomuuksia kotona voidaan ehkäistä tekemällä talossa ja puutarhassa turvallisempaa.

Vaippaihottumia: vaippaihottumia on hyvin yleinen - Useimmat vauvat saavat sitä jossain vaiheessa.

Onko vauva kehittyy normaalisti?: Mistä tiedät, että vauva kehittyy normaalisti?