Ectena

Olen menettänyt haluni, mutta teen kaikkeni pelastaa minun avioliitto

Kysymys

Koska syntymän minun viimeinen lapsi seitsemän vuotta sitten, minun seksuaalinen halu on hitaasti vähentynyt pois. Niin paljon, että mieheni oli suhde yhden vuoden, jonka sain tietää.

En voi itse mennä ilman seksiä pitkin aikaa - mutta mieheni ei. Niinpä hän syyttää minua on lesbo, koska en näytä hänelle mitään rakkautta tai huomiota lainkaan..

Minulla on kaksi lasta ja joutui äskettäin lopettaa kolmasosa raskauden komplikaatioista.

Olen epätoivoisesti takaisin minun seksuaalinen halu ja tekee ja ottaa mitään pelastaa minun avioliitto, jos se ei ole liian myöhäistä.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Olen hyvin pahoillani tästä. Saamme paljon sähköposteja naisia, jotka ovat menettäneet kiinnostuksensa seksiä synnytyksen jälkeen.

Sinun tapauksessasi olet ollut lisättyä "komplikaatio" toisen lapsen ja viime irtisanominen. On selvää, olet ollut ankeaa aikaa.

Se ei auta, että miehesi on ollut suhde ja on syyttänyt voit olla lesbo - joka ei näytä kauhean todennäköistä.

Yli Christine...

Christine lisää:

Kaikenlaisia ​​asioita edistää puute libido synnytyksen jälkeen. On selvää tekijät, kuten väsymys, keskittyä vauvan, hormonaaliset muutokset jne. Ja on muitakin, kuten:

  • kaunaa kumppanisi, jos hän ei ole paljon apua
  • ärsytys, että hän ei näytä miten vanhemmuus on muuttanut sinua
  • harmi että hän ei ole sympaattinen teidän väsymys tai ylös ja alas tunnelmia.

Jotkut naiset kokevat myös tunteen menetys heidän työ / pre-vanhemmuuden tai yhden päivän ja tuntea painoi heidän äidillinen vastuut ja tämä voi koputtaa libido päähän liikaa.

Joten ongelma voi hyvinkin olla iso yhdistelmä paljon asioita. Sinulla on myös ollut järkyttynyt löytää miehesi oli uskoton ja sitten on hänen syytöksiä - jotka selvästi ovat hyödyttömiä.

Olen rehellisesti sitä mieltä, sinun on parasta kysyä häneltä on joitakin neuvonnan sinua koskevat. Nykyään Relate tarjous sähköpostitse ja puhelimitse neuvontaa sekä perinteistä face-to-face lajike.

Jos miehesi ei mukaasi, uskon sinua silti saada arvokasta apua jos meni yksin. Mutta kuten ehdotin, ettette libido voisi johtua - ainakin osittain - hänelle ja hänen asenteet, joten olisi parempi, jos hän menisi.

Lisäksi saatat hyötyä lukemalla pari artikkeleita tällä sivustolla.

" Selviytyminen raskauden "ja myös" Seksuaalinen halu ja hormonit ".

Saatat myös tuntea hieman seksikäs, jos olet sijoittanut joitakin todella mukavaa voitelu tai vibraattorin tai kaksi, tai jopa eroottista kirjallisuutta.

Olen pahoillani, että ei ole helppoa taikasauvaa tilanteesi, mutta en rehellisesti usko, että apua voidaan merkittävästi parantaa.