Ectena

Miksi en voi unohtaa mieheni asia?

Kysymys

Joitakin vuosia sitten, mieheni oli suhde. Se oli jatkunut kuusi kuukautta, kun sain selville.

Hän lupasi silloin, että hän oli lopettanut nähdä hänen.

Mutta itse asiassa, tiedän, että suhde kesti jonkin aikaa sen jälkeen.

Minusta se on ohi nyt, mutta pitää ajatella, mitä hän laittaa minut läpi ja kuinka hän kohteli minua,. En vain ei voi unohtaa sitä.

Meillä on hyviä hetkiä yhdessä hän kertoo minulle kaiken aikaa hän rakastaa minua ja että hän voi uskoa, kuinka onnekas hän on edelleen minulle.

Emme puhu asia näinä päivinä. Mutta kun tulee minun kipu mene pois? Milloin voin alkaa olla henkilö Käytin - onnellinen ja tyytyväinen?

Miksi en voi laittaa tämä kaikki takanani ja saada. Meillä oli tapana olla pari, että jokainen ajatus oli täydellinen avioliitto.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

No, tämä ei ollut vain "kertaluonteinen" tai "yhden yön" - joten se ei ole yllättävää, että olet edelleen järkyttynyt siitä.

Kuitenkin muisti kaiken on todella Messing elämääsi tällä hetkellä. Joten sinun täytyy tehdä asialle jotain.

On selvää, et aio tuntea paremmin ennen kuin olet keskustellut jonkun huomattavan pitkään siitä kaiken. Kuulostaa siltä, ​​että et puhu miehesi tai perheen ongelmasta.

Joten ehdotan aloitat ottaa istunnon paikallinen haara liittyvät. Tarvittaessa he voivat kohta sinua kohti pitkän aikavälin ohjaaja.

Christine lisää:

Mielestäni jossain vaiheessa aikaasi Relate saatat tuntea, että miehesi pitäisi olla sielläkin. Sinulla on selvästi keskeneräiset asiat noin asia ja hänen pitäisi ymmärtää, mitä se on.

Mutta uskon, paras tapa toimia olisi mennä suhteuttaa oman jonkin aikaa. Olet se joka on ahdistunut tästä.

Miehesi on ilmeisesti tehnyt valintansa ja tietää tiettyjä nyt, että se on sinulle, joka hän todella rakastaa ja arvot.

Valitettavasti tunteita ja luottamus häneen ei ole aivan kiinni hänen kehitystä.

Paitsi menossa Relate, mielestäni sinun pitäisi keskustella teidän GP.

Kuulostat masentunut minulle, ja en voi välttyä ajatukselta, että jos meni masennuslääkkeitä hetkeksi, voit alkaa tuntea kirkkaampi, ja tämä puolestaan ​​auttaa sinua käsittelemään jälkimainingeissa asia.

Voinko myös sinun kannattaa lukea erinomainen kirja yksi parhaista suhteita asiantuntijoita maassa - Julia Cole.

Kirja on "Kun tapaus" ja se on julkaissut Vermilion. Jos olisin sinä, menisin verkossa yksi hyvä online-kirjakaupat juuri nyt, ja saada siitä, että tilattu.

Teit positiivinen asia kirjallisesti meille ja toivon, että nyt tuntuu olet tekemisissä asioita, ja että se on todellakin mahdollista saada onnellisempia ja maksettavana tulevaisuudessa.