Ectena

Jalkani ovat turvoksissa ja pöhöttynyt

Kysymys

Juoksen kolme tai neljä kilometriä kolme kertaa viikossa ja älä tupakoi. Mutta joka ilta minun sääret ovat turvonneet ja ovat turvonneet.

Se menee yhdessä yössä, mutta minulla on saada jopa virtsata vähintään kerran yöllä.

Olen miettinyt, jos se oli jotain söin, mutta jos en ole pystynyt tunnistamaan sitä.

Se on epämukava ja estää minua yllään hame iltana minun nilkat ja jalat näyttävät niin turvoksissa

Vastata

Kiitos kysymyksestäsi.

Olet ilmeisesti hyvin sovi päätellen oman harjoitusohjelman, joten on epätodennäköistä, että nesteen kertyminen on vakava perimmäinen syy.

Se on gravitaatio asia kuin yöllä, kun olet unessa kehon vaaka-asennossa, turvotusta jaloissa katoaa.

Se, että sinun täytyy nousta yöllä vähintään kerran tyhjentää rakko viittaa siihen, että ehkä jotain teidän lantion alueella painamalla rakko ja estää takaisin verenkiertoa suonet jalat takaisin sydämesi.

Jos olisin lääkäri Olisin tarkastella mahdollisuuksia suonikohjuja, edellytys tunnetaan lymphoedema (jossa on puutteellinen lymfahierontaa järjestelmä palaa nestettä kudoksissa kehon takaisin suonet) tai gynekologinen häiriö, kuten kohdun hyvänlaatuinen kasvain tai munasarjakysta.

Kaksi jälkimmäistä voisi varmasti olla läsnä ilman mitään muita selviä oireita, mutta aiheuttaa oireita painetta virtsarakon ja tukkeutumisen laskimoiden palata verta.

Koska oiretta on epätavallinen joku terve kuin itse olisin varmasti neuvoo lääkärissä yksinkertainen tarkastelu ja joitakin testejä.

Nämä testit olisi vatsan ultraääni ja yksinkertainen verikoe maksan ja munuaisten toiminta varmistaa, että lähde kunnossa ei ole mitään tekemistä sen kanssa tehtävä näiden kahden tärkeimpien elinten.

On epätodennäköistä, että on olemassa jokin vakava perussairaus kunnossa kuin minä sanon, mutta tuloksista riippumatta oman testejä, on hyvä, että sinulla pitää käynnissä ja harjoittele lihasten "pumpun tuottama liikunta kannustaa paluuta nestettä jalkojasi verenkierrosta.