Ectena

Mitä tapahtuu tyttäreni?

Kysymys

Minun 4-vuotias tytär syntyi munuaisten refluksi ja skannaa ovat osoittaneet, että hänen oikea munuainen on pieni, arpinen ja edistää 39% hänen munuaisten toiminta (mutta hänen vasen on kompensoi tätä).

Hän harvoin infektioita nyt mutta viime vuonna hän on ollut hyvin sairas. Hän on jatkuvasti käytetty, hyvin kalpea, on tullut hyvin ohut ja mustelmia helposti loukkaamatta itseään.

Hän on syödä kierroksen voileipiä tunnin välein päivisin pysyä hereillä. Jos hän ei tee tätä niin hän tulee unelias, voi pahoin, kalpenee, näyttää tummalta silmien ympärillä ja tärisee.

Hän syö erittäin hyvä tasapainoinen ruokavalio ja syö kolme kertaa niin paljon kuin hänen ystävänsä, mutta on kuin luuranko.

Olen nyt aloittamalla paniikkiin, koska katson tytärtäni jätteet pois silmieni edessä.

Anoppini on juuri kuollut syöpään huolimatta sairaana vuoden ja toistuvasti menossa lääkäriin.

Mennessä meidän GP vihdoin hänen testattu se oli liian myöhäistä.

Auttakaa minua. Olen paukutti päätäni seinään ja en tiedä mitä tehdä.

Vastata

Olin pahoillani teidän tyttärenne tilanne - mistä kirje on selvää, että olet löytää asioita varsin surullista.

Se varmasti kuulostaa omalta kuvaus kuin jokin tutkimukset on tehtävä selvittää, miksi tyttäresi on tullut huonovointiseksi viime vuonna.

Oletko mainittu kaikki hänen oireensa teidän GP? Tai tyttäresi on edelleen hoidossa sairaalan erikoislääkärin koska hänen munuaissairaus?

Jos näin on, kannattaa ehdottomasti kertoa konsultti huolenne hänelle terveyttä.

Jotain on vialla, jos hän on laihdutus vaikka syö niin paljon - se olisi hyödyllistä

vertailla aiemmat mittaukset tyttäresi pituus ja paino hänen Virtamittauksissa koska se voisi osoittaa, onko hänen kasvu on hidastunut ja olisi dokumentoitava selkeästi, kuinka paljon painoa hän on menettänyt.

Jos sinulla ei ole kirjaa hänen edellisestä painon ja pituuden mittaukset terveydenhoitajalta tulisi nämä.

Tietäen, että tyttäresi on munuaisten refluksi ja arpinen munuaisten, yksi huolenaihe on, että hänen munuaisten toiminta on heikentynyt, mutta oletan, että hän on jonkinlainen säännölliset tarkastukset tehdään hänen munuaiset.

Esimerkiksi verikokeita. Jos hän ei ole ollut näitä tehnyt viimeisten kuuden kuukauden aikana kannattaa keskustella oman yleis-tai erikoislääkärin mahdollisuus saada tällainen verikokeet nyt.

Tiedän, että se voi olla vaikeaa, jos et tunne, että lääkärit toimivat, mitä heille kertovat lapsesi, mutta ota sinnikkäästi, hänen vuokseen.

Kirjoita ylös kaikki asioita hänen terveytensä, jotka huolestuttavat sinua, jos unohdat jonkin niistä, kun näet lääkäri.

Jos lääkäri ei tunnu niin huolissaan tyttäresi oireet kuin olet, pyydä häntä / häntä selittämään, miksi he eivät ole kohtuuttoman huolissaan hänen terveytensä.

Jos jatkat tuntea tyytymätön sairaanhoitoa hän saa voit pyytää toista lausuntoa toinen lääkäri, mutta se ei ole ehdoton oikeus, että sinun pitäisi saada tämä.