Ectena

Inkontinenssin takia hevosenkengän munuaisen?

Kysymys

Minun kuusivuotias tytärpuoli on hevosenkengän munuainen.

Hän on päivittäin hoito antibioottien taistelemaan infektioita. Ongelmana meillä on nyt kastelua - päivällä ja yöllä.

Hänen äitinsä hylkää sen oire raskaudestaan. Mutta mielestäni se on vain kuusi-vuotias laiskuus, ja koska hänen äitinsä hylkää sitä hän ei liian.

Olen huolissani tästä pikku tyttö kuin hän kasvaa aikuiseksi. Tuleeko hän koskaan selvitä tästä, jos hän ei kannusteta muuttaa käyttäytymistä?

Mieheni on valinnut johdonmukaisuutta ja hoitaa tilanne samassa muodossa kuin äitinsä tekee.

Mietin vain, jos tämä on virhe. Onko inkontinenssi osa hevosenkengän Munuaissairautesi?

Vastata

Tämä on monimutkainen tilanne.

Tähän voi olla useita syitä, miksi kuusi-vuotiaan tytärpuolensa voisi silti olla kastuu, mutta on syytä muistaa, että jopa 20 prosenttia viisi ja kuusivuotiaiden kokemus yökastelu (kastelu) normaalisti.

Se on todennäköisesti pysyvä ongelma, jos on suvussa viivästyneen virtsarakon hallinnan tai jos on olemassa henkistä stressiä kotona tai koulussa.

On myös totta, että virtsarakon kontrolli on todennäköisesti ongelma, kun liittyy virtsateiden poikkeavuus kuten hevosenkengän munuaisten ja todennäköisesti uusiutumisen läsnä virtsatietulehdus.

Siksi on tärkeää pitää yhteyttä hänen lääkäreiden merkittävää uusiutumisen hänen kastuu ja varmista, että hänen virtsa tarkastetaan tahansa jatkuva infektio, vaikka antibioottien esiintyminen.

Ymmärrän huolenne, mutta voin myös arvostaa lähestymistapaa, että hänen äitinsä ja isänsä ovat hyväksyneet.

Yleisesti ottaen se ei auta arvostella tai painostaa lapsi on kosteuttavat, vaikka tukevia strategioita ja hoitoja, jotka voivat vaikuttaa myönteisesti.