Ectena

Tyttäreni pitää saada virtsatietulehduksia

Kysymys

Tyttäreni ensimmäinen kärsi virtsatieinfektio vuonna 2004 - hän oli määrätty antibioottikuurin mukaan ensihoidon lääkäri, joka ei ollut vaikutusta.

Meidän GP muutti reseptiä antibioottien ja se parantaa infektio - mittatikku jätimme osoitti bakteerit mätä ja veri läsnä hänen virtsaan.

Sittemmin virtsatieinfektioita ovat ottaneet mallia tukahdutettua by karpalomehua (mutta ei todellakaan aio) ja yhtäkkiä noin kaksi kuukautta sitten tehostamalla uudelleen.

Koska kun hän on määrätty neljä antibioottikuureja peräkkäin - jotka kaikki työ tukahduttamaan tartunnan samalla hän ottaa ne, mutta heti kun hän on valmis viikon kuluessa infektio on palannut jälleen kostamaan.

Olemme vielä olleet takaisin meidän GP koska tiedän, että hän voi vain määrätä enemmän antibiootteja - hän on siirretty sairaalaan scan, mutta vielä emme ole saaneet päivämäärää sitä.

Voitteko ehdottaa vaihtoehtoja antibiooteille, ja syyt virtsatietulehdukset ja miten parhaiten ehkäistä niitä.

Vastata

Mielestäni tyttäresi on tutkittava paljon kipeämmin kuin tällä hetkellä suunnitteilla.

Niin monta jaksoa virtsatieinfektio huolimatta useita kursseja antibioottien viittaavat siihen, että hän voi kärsiä joidenkin synnynnäisesti poikkeava anatomia hänen munuaiset, virtsajohtimien, virtsarakon tai virtsaputken on myopatialle nousevaan tartunnan alla.

Virtsanäyte olisi pitänyt määritellä, onko hän kehittää infektioita eri bakteereja joka kerta vai sama organismi on vastuussa.

Jos se on sama organismi, ei pitäisi olla vaikeuksia antaa hänelle pienen, mutta pitkän aikavälin ennaltaehkäisevä antibioottihoito estämään infektioiden toistuva ensinnäkin siihen saakka, kunnes hän on ollut hänen lisätutkimuksia.

Ainakin hänen olisi pitänyt joitakin verikokeita otettu varmistaa, että hänen munuaisten toiminta on hyvä, ja että ei ole käynnissä munuaisvaurioita.

Ultraääni hänen munuaiset voisi pyytää GP harjoitetaan lähipäivinä joista ainakin antaisi suuruuden arvioinnissa munuaisten ja onko arpia on jo tapahtunut.

GP on myös vahva asema nopeuttaa hänen munuaisten röntgenkuvat ja skannaa, ja luulen, et olisi perusteltua palata leikkauksen esittää konkreettisia kysymyksiä, onko meneillään vahingot voitaisiin tapahtuu, ja onko tytär tutkitaan pikaisesti tarpeeksi.

Olen vahvasti sitä mieltä, että olisi täysin kohtuullista voit olla vakuuttavampi ja työntää oman tyttäresi erikoislääkärin lähete.

Vaikka Inhoan sanoa sen, jos HNFA järjestelmä todella on ei ole sinun, niin olisitteko voinut harkita kertaluonteinen kuulemisen maksun kanssa paikallisen asiantuntijan yksityisesti, vain mielenrauhan?