Ectena

Tyttäreni on ollut niin vaikeaa, koska erosimme

Kysymys

Oma kuusi vuotias tytär, on aina ollut hyvin älykäs ja eteenpäin, ja hän on hyvin kaunis ja suosittu.

Hän kunnostautuu kaiken hän tekee.

Ikäisekseen hän on tehnyt niin paljon: ollut pop konsertti, ulkomaanmatkoja, Euro Disney, London Eye, Dome, Kuumailmapallot jne. jne. Olemme juuri ostanut hänen poni.

Mieheni ja minä erotettu viime kesäkuussa johtuen asia, mutta olemme olleet ystäviä ja kokoontua päivää pois perheen. Hän viettää paljon aikaa kotona meidän kanssamme.

Selitin tyttäreni, että isi on tyttöystävä ja siksi ei voi olla muumio, mutta rakastaa sinua, jne.

Koska se tapahtui hän on takaisin saada se toimimaan noin neljä tai viisi kertaa, mutta koska hänen sitoutumisen puute ja vaivaa, palaa toinen nainen.

Olen kokopäivätyössä ja äitini huolehtii tyttäreni ja hänen veljensä. Äitini on hyvä niiden kanssa ja niillä on erinomainen side hänen ja isäni.

He asuvat lähellä ja tyttäreni saa paljon turvallisuutta ja vakautta niistä.

Vuonna viimeisen kahden viikon aikana - vuodesta saada poni, jos se on merkittävä - hänen käytöksensä on ollut järkyttävää.

Hän on tullut vihainen ja miten hän puhuu meille - ja äitini erityisesti - on enemmän kuin saisit 16-vuotias.

Tämä harmittaa äitini ja hän päätyy kyyneliin. Tunnen jatkuvasti syyllisyyttä, koska en ole siellä tyttäreni ja eivät tunne olen vakuudenantajan hän tarvitsee, koska olen töissä koko ajan ja oma elämä on aina limbo, koska mieheni.

Hän on hyvin huolehtiva ja huomaavainen lapsi suurimman osan ajasta ja hyvin rakastava ja tuntee syyllisyyttä, kun hän on järkyttää sinua, mutta tämä on todellinen huolenaihe tällä hetkellä, ja olisin kiitollinen vastauksia ja neuvoja miten käsitellä hänen.

Vastata

Olen pahoillani, että sinun ja tyttärensä ovat menossa läpi niin vaikeaa aikaa.

Kun vanhemmat erottaa on luonnollista lapsille on järkyttynyt ja tämä johtaa usein häiriintynyt käytös.

Viha on hyvin yleinen reaktio, ja vaikka se on hyvin järkyttävää olla vastaanottavana tämä tunne on erittäin tärkeää tunnistaa miksi hän on tunne näin, antaa hänen ilmaista tunteitaan ja auttaa häntä ymmärtämään, mitä on tekeillä perhe tällä hetkellä.

Jos voit tehdä tämän se auttaa häntä selviytymään tilanteesta ja ajoissa hänen raivokohtauksia pitäisi laantua.

Tyttäresi on tunne vihainen, koska jotain, että hän arvostetaan - hänen turvallista perhettä - on otettu häneltä pois.

Hän on luultavasti myös tunne turhautuneita, koska se ei ole hänen valta kumota kaiken tapahtuneen ja tehdä se "kunnossa" uudelleen.

Hän törsätä niille lähimpänä hänen - sinun ja hänen isovanhempansa - vaikka se on todella olosuhteissa kuin yksittäiset ihmiset, että hän on vihainen.

Hän voi tuntea vihainen itseäsi kohti yksilöinä kuin hyvin, jos hän uskoo, että jollakin tavalla yksi tai kaikki olette vastuussa hänen isänsä kotoa. Tämä kysymys on herkkä käsittelyyn.

Jos miehesi on ollut suhde olisi helppo kertoa hänelle, että se on hänen vikansa, että perhe on hajonnut, mutta se saattaa hyvinkin järkyttää häntä kuulemaan häntä arvostellaan.

Sinun täytyy selittää hänelle mitä on tapahtunut, mutta yrittää pitää selvitykset emotionaalisesti neutraali kuin voit.

Jos sinun täytyy työskennellä kokopäiväisesti on ymmärrettävää, että tunnet olosi syylliseksi aikoina, koska et voi olla lastesi kanssa niin paljon kuin haluat, mutta se kuulostaa kuin jos vanhemmat tekevät hienoa työtä tarjota hoitoa ja turvallisuutta lapset.

Harkitse nykyinen perhetilanne ja punnita kaikki hyviä ja huonoja puolia jäljellä kokopäivätyöhön - olisiko mahdollista, että voit vähentää tuntia aikaa ja jos näin on, olisi leikata tulojen olla tuhoisaa sinulle?

Se voisi olla hyvä väliaikainen tulojen lasku, jos se saa sinut olla lasten kanssa enemmän tänä vaikeana aikana. Tämä voisi auttaa tekemään tyttäresi tuntevat olonsa turvalliseksi, ja helpottaa oman syyllisyyden tunteita, mutta vain sinä voit päättää, jos tämä olisi paras tapa toimia vai ei.

Yksi niistä asioista, jotka voivat vaikeuttaa hänen sopeutua uuden perhetilanteen on, että ne pitää muuttaa.

Jos miehesi on palannut useita kertoja, vain lähteä uudestaan, hän luultavasti saa hänen toivoo jopa, että olet takaisin yhteen hyvää, vain ne romutti uudelleen, kun hän lähtee vielä kerran.

Jos sinusta tuntuu, että hän on nyt tehnyt pysyvää sitoutumista hänen uuden kumppanin, sinun täytyy selittää tyttäresi, että isä ei ole tulossa takaisin elää kanssasi, mutta silti nähdä hänet usein.

Vaikka et ole varma, mitä tapahtuu teidän avioliitto, kerro hänelle, että. On aina parempi olla rehellinen lasten siitä, mitä tapahtuu, joten he tuntevat, että he tietävät, mitä on tekeillä.

Vanhemmat tuntevat joskus ne suojelevat lapsiaan ei kerro heille, mitä tapahtuu ennen kuin kaikki on ratkaistu, mutta säilytetään pimeässä voi tehdä lapsia enemmän huolissaan.

Ratkaisevasti auttaa Sally on pitää hänet perillä siitä, mitä tapahtuu sinun ja miehesi ja rohkaista häntä kertomaan, mitä hän ajattelee ja tuntee.

Kysy häneltä, mitä hän on tunne vihainen - hän voi olla vaikea vastata tähän kysymykseen tarkalleen, mutta ainakin sinun tulee antaa hänelle mahdollisuuden ilmaista joitakin tunteitaan sinulle.

Pidä rauhoittavaa hänelle, että sinä, miehesi ja hänen isovanhempansa kaikki rakastavat häntä. Jos hänen käytöksensä on edelleen hyvin häiriintynyt tulevina kuukausina voisit nähdä GP keskustella onko ammattiapua on tarpeen.