Ectena

Huolestuttaako poikani käytös

Kysymys

Minulla on ollut joitakin ongelmia poikani: hänen opettaja on sanonut, että hän valvota hänen kuulonsa tarkastelu varmistaa, että hän on kunnossa.

On useaan otteeseen olen kutsunut poikani ja hän ei näytä vastata. Se on kuin hän on maailman oman.

Hän jatkuvasti kävelee hänen varpaillaan, ja hän kerran oli viruksen aiheuttama aivokalvontulehdus - En ole varma, jos jompikumpi näistä tekijöistä on mitään tekemistä sen kanssa.

Hänen opettaja pyytää jatkuvasti minut kouluun, koska hänen käyttäytymisensä. Se ei ole niin paha, se on vain häiritsevää. Auttakaa.

Vastata

Se voi olla vaikea tietää, mikä on osa lapsen persoonallisuutta, ja mikä on ongelma, joka saattaa tarvita asiantuntija-apua.

Pojat varsinkin voi olla unenomainen ja hyvin mukana siinä, mitä he tekevät.

Poika voi tarvita aikuisen saada alas heidän tasolleen, silmiin ja varmista, että ne ovat hänen huomionsa ennen kuin hän tekee ilmoituksen ja vastata.

Mielestäni poikasi opettaja on oikeus tarkistaa kuulonsa mahdollisena ongelmana.

Se, että poikasi kävelee varpaillaan ehkä tarkastettava koulun lääkäri tai kehityshäiriöitä lastenlääkäri, onko hän tarvitsee neuvoja ja apua fysioterapeutti.

Yksi asia sinun täytyy tuntea vakuutettua, tai ainakin selvillä, onko aivokalvontulehdus on aiheuttanut jatkuva ongelma. Voisit puhua tästä teidän GP tai koulun lääkäri.

Onko käyttäytymisen ongelmia kotona? Jos ei, tämä saattaa olla merkki poikasi tottua rajoja koulussa, tai ottaa joitakin vaikeuksia ymmärtää ja hyväksyä koulun sääntöjä.

Jos on ongelmia myös kotona, niin saatat ajatella pyytää lähetteen paikalliseen lapsi opastuspalvelu, tai saada neuvoja käyttäytymisen hallinnan.

Mielestäni tärkein asia, koska mahdolliset kuulo ongelma ja mahdollinen koordinointi vaikeus on saada lääkärin arvio selventää, mitä vaikeuksia voi olla fyysinen syy, ja mitä auttaa poikasi ehkä.