Ectena

On likaantumisen yhteydessä poikani dyspraxia?

Kysymys

Oma viiden-vuotias poika on dyspraksia.

Hän on hyvin ohut hänen raajat ja on hyvin vähän lihaskuntoa. Viime aikoina hän on ollut pooing housuihinsa ja en tiedä onko tämä osa häntä ottaa dyspraxia tai mitä voin tehdä pysäyttää hänet.

Saamme hyvin vähän apua meidän paikalliseen sairaalaan ja olla rehellinen, se on tulossa siihen pisteeseen, jossa olen väsynyt ja masentunut.

Minulla on kolme muuta lasta ja minun kumppani toimii 10 tunnin vuoroja niin olen selviytyä yksin ja olisin kiitollinen mitään neuvoja voit antaa.

Vastata

Kuulostaa siltä, ​​että sinulla on paljon selviytyä elämässäsi tällä hetkellä, ja ottaa poikansa dyspraxia on lisää vastuuta, joten en voi ymmärtää, miksi et tunne väsynyt ja masentunut.

Lasten kanssa dyspraksia voi olla vaikeuksia liikkeen, kielen, ymmärrystä ja ajattelua, mutta ongelmia suolen valvontaa eivät yleensä kuulu kunnossa.

Jos poikasi oli aiemmin voitava valvoa hänen sydämensä, ja on vasta hiljattain alkanut maaperän itse, voisi olla fyysinen ongelma (kuten ummetus ) tai hän voi olla ahdistunut, stressaantunut tai tyytymätön mikä aiheuttaa likaantumista ongelma.

Keskustele poikasi ja hänen opettajansa nähdä, jos on ongelmia, että hän on huolissaan ja tarvitsee apua.

Poikasi voi jopa olla huolissaan, koska hän näkee, kuinka stressaantunut olet, niin avun saaminen itse voi päätyä hyötyä teille molemmille.

Ensimmäisenä askeleena olisi hyvä puhua GP siitä, miten et tunne, toivon teidän lääkäri voi ehdottaa joitakin vaihtoehtoja auttaa sinua tuntemaan vähemmän masentuneita.

Dyspraksia on sairaus, joka voi häiritä monin tavoin lapsen elämään. Kärsivien lasten voi olla myöhäistä istua, kävellä ja puhua, ja saattaa vaikuttaa "kömpelö".

Koulussa heillä voi olla vaikeuksia kirjoittaa, lukemisessa, matematiikassa ja PE. Ne voi olla vaikea pitää ystävien tai osata käyttäytyä yrityksen, ja yleensä voi olla ahdistunut ja helposti hajamielinen.

Koska lasten dyspraksia vaikuttaa niin monin eri tavoin he tarvitsevat usein apua eri alojen ammattilaisille, kuten fysioterapeutti, puheterapeutti, toimintaterapeutti ja koulupsykologilta.

Jos et ole jo kosketuksessa Dyspraksia säätiön kehotan sinua saamaan heihin yhteyttä, saada tukea ja tietoa, että niin täytyy tietenkin, ja saada neuvoja miten parhaiten voit auttaa poikasi.