Ectena

Ihottuma ja septinen niveltulehdus

Kysymys

Olen tänään tullut ulos sairaalasta poikani kanssa 22 kuukautta, joka on ollut viikon septinen niveltulehdus.

Lääkärit sanoi, että se johtui hänen ekseema.

Nyt hän on pois ja toipumaan päin olen miettinyt, jos voisitte antaa minulle neuvoja siitä, miten välttää tämän hirvittävän ehto hänelle tapahtuu uudelleen.

Otamme kaikki tarvittavat varotoimenpiteet sen varmistamiseksi, ihottuma aiheuttaa mahdollisimman vähän epämukavuutta kuin mahdollista, mutta viime viikolla on ollut hirvittävän kokemuksen ja en halua lapseni käydä läpi tätä uudelleen.

Vastata

Olen pahoillani, että poikasi on ollut niin huono aika hänen septinen niveltulehdus.

Kun liitos on tartunnan voi tulla turvoksissa, tarjous ja kuuma koskettaa, ja pienikin liike voi olla hyvin tuskallista. Lapsi voi kehittää korkean lämpötilan ja tuntea sairaaksi liikaa.

Yleensä neula on työnnetty yhteinen saamiseksi näyte nestettä, joka voidaan tutkia vahvistaa, jos infektio on läsnä ja jos on, mitkä bug on vastuussa.

Tämä auttaa myös lääkäreitä valitsemaan sopivin antibiootteja hoitoon infektio.

Oletan, että poikasi tapauksessa vika, septinen artriitti oli yleensä löytyy ihon ja että tämä johti lääkärit päätellä, että hänen ihottuma on tullut tartunnan näitä vikoja ja ihon infektio levisi kautta hänen verenkiertoon, tartuttaa yksi tai useampi sen nivelet.

Jos näin oli, niin silloin se olisi hyödyllistä voit jutustella GP parhaista tavoista yrittää estää poikasi ekseema-tartunnalta tulevaisuudessa.

Se ei voi olla mahdollista taata, että hän ei koskaan saada saastuneilta alueilta ekseema, koska tämä on melko yleinen ongelma, mutta GP voisi kertoa merkkejä varoa ja ehdottaa toimintasuunnitelmaa.

Jotkut kylpy emollients sisältävät antiseptisiä niin voit myös keskustella oman GP, ​​kannattaako käyttää tällaista tuotetta osana yritetään estää jaksot.