Ectena

Ihottuma ja meijeri allergia

Kysymys

Tyttäreni (ikä viisi) ja minun yksi-vuotias poika sekä kärsivät ekseema.

He käyttävät Diprobath ja Diprobase kerma.

Tyttäreni kärsii myös erilaisia ​​allergioita ja on astma.

Luin hiljattain, että ihmiset ekseema tulisi välttää maitotuotteita - Onko tämä totta?

Mikään hoitaville lääkäreille joko tyttäreni tai poikani koskaan ehdottanut sitä.

Vastata

Olipa lehmänmaito on merkittävä rooli aiheuttaa tai pahentaa ihottumaa on aihe, joka on tuottanut kiivasta keskustelua viime vuosina.

Nykyinen tulva ammatillinen mielipide on, että herkkyys tai suvaitsemattomuus tiettyihin elintarvikkeisiin, kuten lehmänmaito, pelaa pieni rooli useimpien lasten ekseema.

Saattaa kuitenkin olla joitakin lapsia, joiden ihottuma paranee, kun kaikki tuotteet, jotka sisältävät lehmänmaidon proteiinia poistetaan ravinnosta.

Ainoa tapa olla varma, jos maitotuotteet tekevät lapsen ekseema pahempaa on poistaa ne ruokavalio tietyn ajan (sanoa kahdesta kolmeen viikkoa), ja sitten uudelleen ne lopussa tuolloin.

Jos olit ajatellut toteuttaa tällaista syrjäytymisen ruokavaliota kannattaa jutella oman GP ensimmäinen ja ehkä pyytää lähetteen ravitsemusterapeutin yksityiskohtaisia ​​neuvoja.

Se ei ole pelkästään leikkaamalla lehmän maitoa lapsen ruokavalion lehmänmaidon proteiinia voidaan sisällyttää monia muita elintarvikkeita, joista osa, jossa olisit vähiten odottaa, niin ravitsemusterapeutti apua voi olla korvaamatonta suorittaessaan oikea syrjäytymisen ruokavalio.