Ectena

Locorten - vioform korvatipat


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Ulkokorvatulehdus Flumetasone pivalaatti, clioquinol Amdipharm

Miten se toimii?

Locorten-vioform korvatipat sisältävät kahta vaikuttavaa ainetta, flumetasone pivalaatti ja clioquinol.

Flumetasone kuuluu lääkkeitä kutsutaan kortikosteroidit, joita käytetään vähentämään tulehdusta. Clioquinol on antibiootti, joka sisältyy näihin tippaa infektioiden hoitoon bakteereja.

Kortikosteroidit ovat hormoneja tuottaa luonnollisesti lisämunuaisten, että on monia tärkeitä toimintoja, kuten valvonta tulehdusreaktioita. Flumetasone on synteettinen kortikosteroidi, joka voidaan adminstered korviin vähentää tulehdusta limakalvon korvakäytävään.

Tulehdus esiintyy seurauksena allergia-tai ärsytystä ja johtuu aineiden päästöjä, jotka ovat tärkeitä immuunijärjestelmän. Nämä aineet aiheuttavat verisuonet laajenevat, jolloin teennäinen tulossa punainen, turvonnut, kutiava ja kivulias. Kortikosteroidit työtä toimivat solujen pienentää: kyseisten aineiden tietyllä alueella, mikä vähentää turvotusta, punoitusta ja kutinaa.

Clioquinol on sienilääke ja antibakteerisia toimia. Se estää kasvun ja lisääntymisen organismeja, jotka aiheuttavat infektion tulehtunut korva.

Mihin sitä käytetään?

 • Tulehdustiloja ulkokorvan, jossa toisen tartunnan epäillään.

Kuinka voin käyttää sitä?

 • Kaksi tai kolme tippaa olisi laittaa sairaaseen korvaan (t) kahdesti päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan.
 • Seuraa tätä linkkiä ohjeita miten käyttää korvatipat.
 • Älä käytä korvatipat pidempään kuin lääkäri on määrännyt (yleensä 7-10 päivää).

Varoitus!

 • Nämä pisarat käytettäväksi korvissa vain ei saa käyttää silmissä tai se voidaan ottaa suun kautta.
 • Hakeudu lääkäriin, jos oireesi pahenevat missään vaiheessa hoidon aikana, tai jos epäilet, että sinulla on uusi tulehdus.
 • Jokainen pullo tätä lääkettä on syytä heittää pois neljän viikon kuluttua ensimmäisestä avaamisesta, koska tämän jälkeen putoaa voidaan viruksen saastuttamaa. Sinun voi olla hyödyllistä kirjoittaa avaamispäivämäärä pullon. Hävitä huolellisesti, mieluiten palauttamalla apteekkiin.

Ei saa käyttää

 • Alle kaksi vuotta.
 • Ihmiset, joilla allergia jodia.
 • Ihmiset, joilla rei'itetty tärykalvo (vaikka tippoja voi määrätä asiantuntijoiden lyhyitä aikoja).
 • Näitä tippoja ei saa käyttää hoitoon ensisijainen korvatulehdus.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää aikana raskauden tai imetyksen. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Koska tämän lääkkeen käyttöä raskauden ja imetyksen aikana ei ole osoitettu. Sitä tulee käyttää varoen raskauden ja imetyksen aikana ja vain, jos odotettu hyöty äidille on suurempi kuin mahdolliset riskit lapselle. Hakeudu lääkäriin lääkäriltä.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Kirvely, kutina tai ihottuma korvaan. Keskustele lääkärisi kanssa, jos korva näyttää erittäin ärtynyt nämä korvatipat.
 • Hiusten värin.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

On tärkeää kertoa lääkärille tai apteekkiin, mitä lääkkeitä käytät jo, mukaan lukien itsehoitolääkkeet ja rohdosvalmisteet, ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen. Samoin lääkäriltä tai apteekista ennen kuin käytät mitään uusia lääkkeitä, kun käytät tätä, varmista, että yhdistelmä on turvallinen. Kuitenkin, kun käytetään korva tätä lääkettä ei odoteta vaikuttavan muihin lääkkeisiin.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Tällä hetkellä ei ole muita lääkkeitä saatavilla Euroopassa, jotka sisältävät sekä flumetasone pivalaatti ja clioquinol kuin vaikuttavia aineita.