Ectena

Kipua rintojen toimintaan

Kysymys

Tyttöystäväni äskettäin ollut leikkauksessa poistaa kanavat yhdestä rinnat kuukausien ongelmia vastuuvapauden hänen nänni.

Tämän uskottiin olevan osittain seurausta toisen rintojen toiminnan pari vuotta ennen poistaa joitakin ei-pahanlaatuinen kokkareita.

Hän on ollut vaihtelevasti epämukavuutta, koska op, ja kudos oli myös kova tunne muutamia viikkoja. Epämukavuus muutokset suuntaa ja voimakkuutta ajan kuluessa.

Kaikki kovuus nyt näyttää menneen. Hän on särky päälle rinta ja myös vastaavat kainalossa. Särky vaihtelee ärsyttävää tuskallista.

Onko tämä kaikki on osa paranemisprosessia tai hänen pitäisi olla etsivät tutkiminen?

Vastata

Ensinnäkin haluan vakuuttaa teille, että se ei ole ollenkaan harvinaista, että naiset kokea epämukavuutta jonkin aikaa sen jälkeen rintojen leikkaus.

Pieni hermo kuidut ihon ja taustalla kudos usein väistämättä vaurioitunut aikana ja kun he usein korjata itse, he tekevät niin hitaasti.

Tämä johtaa eri tunne kuin ennen leikkausta tapahtui.

Jotkut naiset kokevat, että heidän rintojen herkemmin kuin ennen leikkausta, tai että heillä on tunnoton laastaria.

Alue, jota kuvaavat vastaa alueen toimittamien hermoja, jotka toimittavat tunne, niin todellakin sopii hänen hiljattain leikkaus.

Ottaa sanoi kaiken tämän, en aliarvioi miten paljon se voi tarkastaa verrattuna henkilökohtaisesti. Se ei olisi kohtuutonta tyttöystäväsi etsimään lisätutkimuksia.

Olen varma, että hänen GP olisi vain liian mielellään laittaa molemmat rauhoitella teitä.