Ectena

Polykystisistä - minun pitäisi toimia?

Kysymys

En ole koskaan ollut säännöllisin väliajoin, mutta ajattelin, että he olisivat lopulta säännöllinen sain vanhemmat.

Kun pääsin kaksikymppisenä ja ne olivat vielä hyvin epäsäännöllinen (18-24 kuukautta) menin lääkäriin nähdä, jos se on "normaalia".

Olen lähetettiin scan ja totesi, että minulla oli munasarjojen monirakkulatauti (PCOS). Mitään ei ole tehty sen eteen - lääkärini kertoi minulle ei tehdä mitään, ellei halusin lapsia.

Viime aikoina olen kuitenkin lukenut artikkeleita, jotka suosittelevat mitään vähähiilihydraattisia ruokavalioita on määrätty lääke.

Olen hyvin huolissani ottaa PCOS ja olisin onnellisempi, jos toimiin on ryhdytty.

Pitäisikö minun vain jättää sitä, kunnes haluan lapsia vai onko jotain, että voisin ottaa tai tehdä joka voisi tehdä minun aikana säännöllisesti?

Vastata

Ymmärrän huolenne. munasarjojen monirakkulatauti (PCOS ) vaikuttaa välillä 5 ja 7 prosenttia naisista ja on yhä tunnustettu verikokeita ja muita tekniikoita entistä tarkempia.

Sitä käytetään nimitystä "Stein-Levanthal" syndrooma, ja sen ajateltiin aina koostuvat epäsäännölliset kuukautiset, ylipaino ja kasvu kasvojen hiuksia.

Nyt tiedetään, että PCOS voi esiintyä normaalipainoisilla naisilla, ja voi myös suvuittain.

PCOS aiheuttaa vähentää munasolujen määrä naisia ​​tuottaa. Ovat epäsäännöllisiä, koska munasolu ei tuottanut kuukausittain toisin kuin säännöllinen kuukautiskierto.

Yhteinen lääkäriin naisille todettu polycystic oireyhtymä oli ryhdy mihinkään toimiin, jos he halusivat perheen.

Kuitenkin moderni tutkimus on osoittanut, että on olemassa merkittävä riski sairastua diabetekseen mennessä vaihdevuodet naisilla kärsivät PCOS, ja tärkein laukaista tekijä ilmiö on ylipaino.

Näen tietoja olet lähettänyt minulle, että olet merkittävästi ylipainoinen teidän korkeus, niin kehotan vakavasti sinua joko nähdä GP tai käytännön sairaanhoitaja saada joitakin tietoja laihdutus.

Lääkitys kuten metformiini, joka annetaan diabeetikoille, on ehdotettu ennaltaehkäisevän hoidon PCOS vastaan ​​sairastua diabetekseen, mutta ei ole vakuuttunut siitä, onko tämä toimintatapa auttaa vai ei.

Tämä voi olla mitä tarkoitetaan "reseptilääkkeitä".

Toinen huolenaihe on se, koska kehon luontainen kierto hormonien menetetään PCOS, naiset altistuvat estrogeenin pidempään kuin normaalisti.

Tämä voi johtaa mahdollisesti vaarallinen paksuuntuminen kohdun limakalvon, ja niin naiset PCOS usein suositeltavaa ottaa yhdistetyn ehkäisypillereiden.

Pill stimuloi luonnollisen poistuman joka kuukausi kohdun limakalvon ja siten suojaa vakavia sivuvaikutuksia ei ole kuukausittain ajan.

Minun yleisiä neuvoja olisi nähdä lääkärin jälleen selittää koskee (mikä on mielestäni varsin kohtuullinen) ja pyytää kutsua konsultti gynekologi, joka voi antaa sinulle tarkempia neuvoja tarvittavia muita hoitoa tai tutkimuksia.

Jotkut sairaalat ajaa yhdistetty endokrinologian / gynekologi klinikka, joka olisi ihanteellinen sinulle sekä niille, erikoisuuksia ovat mukana PCOS.

GP voisi kertoa, jos klinikan ollut paikallisessa sairaalassa.