Ectena

Onko se nokkosihottuma?

Kysymys

Minulla on samanlainen ehto, joka on kuvattu sivustolla kuten nokkosihottuma, eli punainen läiskät, varsinkin noin minun keskivartalon alueella, jotka ovat erittäin kutiava (huonompi yöllä ja suihkun jälkeen).

Nähtyäni minun lääkäri viikko sitten hän määrätty Lamisil 250mg tabletteja ja Betnovate-C kerma.

Tämä on ollut mitään vaikutusta tähän mennessä (sama tulehdusta ja kutinaa) ja olen lukenut, että en ollut tarkoitus käyttää Betnovate yli 7 päivää.

Lisäksi minulla on kaunis uusi tyttöystävä ja en halua häntä nähdä kamala läikkiä!

Ideasi olisi tervetullutta.

Vastata

On vaikeaa olla tarkka teidän ihottuma näkemättä sitä, mutta se kuulostaa siltä kuin oman lääkärin mielestä on yhdistelmä sieni ihottuma ja tartunnan ekseema.

Hoito, joka olet koostuu anti-sieni tablettia ( Lamisil tai terbinafiini) ja tulehdusta (steroidi) kerma yhdistettynä antibiootti.

Molemmat hoidot voi kestää vähän aikaa voimaan niin älä hermostu. Tabletit erityisesti tarvitsevat ainakin viikko alkaa ottaa mitään helpotusta sieni ihotulehduksia.

Kun kerma, ei ole ongelma käytät tätä yli seitsemän päivää, niin kauan kuin sitä käytetään lääkärin valvonnassa, joka on.

Steroidivoiteet sovelletaan aina säästeliäästi ja vain niin usein kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Kun käytetään tällä tavalla, riskit mahdollisista haittavaikutukset ovat vähäisiä.

Se kun steroidivoiteet käytetään liikaa tai jatkuvasti pitkiä aikoja (esim. kuukauden tai vuoden), että ongelmia, kuten ihon ohenemista, tai menetys luonnon pigmentti, voi esiintyä.

Se voi olla hyvin vaikea olla varma, mitä tarkka syy monien ihottumaa on, ja joskus se on parempi käyttää kahta lähestymistapaa samaan aikaan, joka on luultavasti miksi olet yhdistelmä hoitoja.

Jotkut lääkärit käyttävät mieluummin kaksinkertainen lähestymistapaan nopeuttaa elpymistä, niin että vaikka ihottuma on vain yksi syy, ainakin yksi menetelmistä, ovat tehokkaita.

Valitettavasti ei ole yhdessä yössä parannuskeinoa ihottuma, mutta kiinni mitä GP on määrätty ja sinun pitäisi olla takaisin normaaliksi pian.

Jos ihottuma ei tunnu budging ollenkaan, niin älä kysy GP miettimään uudelleen sitä, onko olemassa muita hoitoja saatavilla.