Ectena

Polytar plus shampoo


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Hilseilevä päänahka häiriöt Terva sekoitus Stiefel Laboratories

Miten se toimii?

Polytar plus shampoo sisältää tervaa sekoitus, joka koostuu mäntytervaa, Cade öljyä, kivihiilitervaa ratkaisu ja maapähkinäöljyyn ote kivihiilitervan.

Kivihiiliterva on käytetty ihosairauksien satoja vuosia, mutta se ei ole vielä täysin ymmärtänyt, miten se toimii, lähinnä koska se koostuu niin monia erilaisia ​​yhdisteitä.

Kivihiiliterva on lievä antiseptinen ja tulehdusta estäviä, ja lievittää kutinaa. Se on myös imeytyä ihon solut ja sen uskotaan estävän DNA näissä soluissa. Tämä hidastaa solujen jakautumista ja estää solujen lisääntymistä liikaa. Tämä puolestaan ​​vähentää paksuuntuminen ja ihon hilseilyä.

Kivihiiliterva voi toimia myös hajottaa keratiini, proteiini, joka on osa ihon rakennetta. Tämä auttaa ihon solujen irtoa käsitellylle alueelle, mikä vähentää paksuuntuminen ja hilseily.

Polytar plus shampoo hoidetaan hilseilevä, kutiava iho vaikuttaa päänahan, kuten psoriasis, seborrhoeic ihottumaa tai hilsettä.

Mihin sitä käytetään?

Kuinka voin käyttää sitä?

Polytar plus shampoota hierotaan voimakkaasti osaksi kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan useita minuutteja, kunnes runsaan vaahdon tuotetaan. Huuhtele huolellisesti ja toista menettely.

Sinun tulisi käyttää shampoo kerran tai kahdesti viikossa tarvittaessa tai lääkärin ohjeen mukaan.

Varoitus!

  • Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön eikä sitä saa ottaa suun kautta.
  • Vältä shampoota silmiin. Huuhtele vedellä, jos vahingossa joutuu iholle tai limakalvoille.
  • Jos ilmenee ihoärsytystä, lopeta shampoo ja ota yhteys lääkäriin.

Ei saa käyttää

  • Ihmiset, jotka ovat allergisia maapähkinöitä tai soijalle (Polytar plus shampoo sisältää maapähkinäöljyä).

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Tiedossa ei ole haitallisia vaikutuksia, kun tätä lääkettä käyttää raskaana oleville tai imettäville äideille. Kuten kaikki lääkkeet, se pitäisi käyttää vain lääkärin, varsinkin raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

  • Ihottumat.
  • Ihoärsytystä.
  • Lisääntynyt ihon herkkyys auringonvalolle (photosensensitivity).

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muihin lääkkeisiin.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Polytar shampoo