Ectena

Dermax terapeuttinen shampoo


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Hilse ja hilseilevä päänahka ehtoja Bentsalkoniumkloridin Ihon laboratoriot

Miten se toimii?

Dermax terapeuttinen shampoo sisältää vaikuttavana aineena bentsalkoniumkloridia, joka auttaa hoitoon hilseilevä kuiva päänahka kahdella tavalla.

Ensinnäkin se sitoo kuiva iho asteikot ja irrottaa niin, että ne voidaan helposti pestä pois.

Toiseksi bentsalkoniumkloridin on antiseptistä ominaisuuksia, jotka auttavat tuhoamaan hiiva nimeltään Malassezia furfur. Tämä hiiva on yleisesti todettu hilseilevä päänahkaa ja pahentaa kunnossa.

Dermax shampoo sisältää myös kookosöljyä joka rauhoittaa hiuspohjaa ja ehdot hiukset.

Dermax shampoo voidaan käyttää tarvittaessa päivittäin. On tärkeää varmistaa, että shampoo tunkeutuu alas päänahan ja että runsaan vaahdon tuotetaan samalla käyttää sitä, koska tämä auttaa poistamaan kuiva-asteikot.

Mihin sitä käytetään?

Varoitus!

  • Pidä shampoo pois silmistä.
  • Käytä shampoo ohjeiden mukaan.

Ei saa käyttää

  • Tunnetaan herkkyys tai allergia jollekin.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin tai sen ainesosia. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.
Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Tiedossa ei ole haitallisia vaikutuksia, kun tätä lääkettä käyttää raskaana oleville tai imettäville äideille.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Koska haittavaikutus on todettu täällä, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

  • Ihoärsytystä ihmisten yliherkkä jollekin aineelle.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.
Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muihin lääkkeisiin.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Tällä hetkellä ei ole muita lääkkeitä saatavilla Euroopassa, jotka sisältävät bentsalkoniumkloridin hoitoon hilseilevä päänahka ehtoja.