Ectena

Balneum plus kerma (urea, lauromacrogols)


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Kuiva, kutiseva iho-oireet Urea, lauromacrogols Almirall Limited

Miten se toimii?

Balneum plus voide sisältää kahta vaikuttavaa ainetta, urea ja lauromacrogols. Urea on aine, jota esiintyy luonnostaan ​​ihon, joka luonteensa on hyvin puoleensa vettä. Sitä käytetään auttaa nesteyttää kuiva, hilseilevä iho. Lauromacrogols on ominaisuuksia puudutteiden ja rauhoittaa ja lievittää ihon kutinaa.

Kuiva iho johtuu veden puutetta uloin kerros ihon soluja kutsutaan sarveiskerroksen. Kun tämä kerros tulee kuivattu se menettää joustavuutta ja tulee säröillä, hilseilevä ja joskus kutiseva. Sarveiskerroksen sisältää luonnon vesi-holding aineet, kuten urea, jotka säilyttävät tihkuva vesi ylös syvemmälle nahkaan. Vesi on myös tavallisesti säilytetään sarveiskerroksen, jonka pinta-kalvo öljy (tali) ja rikkoutuneiden ihon soluja, jotka hidastavat veden haihtumista iholta.

Iho kuivuu, kun liian paljon vettä sen pinnasta haihtuu. Tämä lisää kun saamme vanhempi, ja pahentaa pesemällä, sillä kuuma vesi ja saippua poistaa kerros öljy ihon pinnalla.

Kun urea on iholle se tunkeutuu sarveiskerroksen, jossa se helposti imee ja pidättää vettä. Tämä lisää ihon kykyä pitää kosteutta, ja iho tulee näin ollen nesteytyksestä. Kosteuttava emäs, että urea sekoitetaan myös öljykerros ihon pintaan, joka estää veden haihtumista iholta. Molemmat toimet rauhoittaa ja pehmentää ihoa ja vähentää hilseilyä ja kutinaa kuivan ihon edellytykset, kuten ihottuma ja iktyoosi.

Kosteusvoiteet ovat hyödyllisiä kaikille kuivan ihon, erityisesti ihottumaa ja ihottuma, joka pahenee, kun iho saa kuivua. Säännöllisesti käytettynä ne auttavat palauttamaan ihon sileyttä, pehmeyttä ja joustavuutta auttamalla säilyttää ihon kosteuden.

Mihin sitä käytetään?

 • Kuiva iho, esim. ekseema, ihottuma.
 • Peritty tulehduksettomissa kuivumista ja ihon hilseilyä (iktyoosi, xeroderma).
 • Kutina (kutina).

Varoitus!

 • Tämä valmiste on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.
 • Vältä kerma silmissä.
 • Vältä itkuun tai rikkoutuneelle iholle.
 • Jos oireet jatkuvat hoidosta huolimatta, hakeuduttava lääkärin neuvoa lääkäriltä tai apteekista.

Ei saa käyttää

 • Ihoalueille, jotka ovat yhtäkkiä tulehtuvat.
 • Infected tai tulehtunut ihoalueilla.
 • Vaikea, laaja ihon punoitusta (erythroderma).

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Tiedossa ei ole haitallisia vaikutuksia, kun tätä lääkettä käyttää raskaana oleville tai imettäville äideille.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Ihon punoitus laajenemisesta johtuva pienten verisuonten (punoitus).
 • Polttava tunne.
 • Kutina (kutina).
 • Muodostumista märkärakkuloiksi.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tasoittamalla ja pehmentää ihoa kosteuttavia aineita voidaan lisätä imeytymistä muita lääkkeitä, joita levitetään iholle. Tämä voi olla hyödyllistä edellytykset, kuten ihottuma, sillä se parantaa merkittävästi muiden lääkkeiden, kuten kortikosteroidien voiteet, tunkeutua ihoa ja vähentää tulehdusta.

Kuitenkin, jos niitä sovelletaan samanaikaisesti, kosteusvoiteet voi myös laimentaa vaikuttava aine muiden lääkkeiden iholle, joten kannattaa yrittää välttää niiden soveltaminen sisällä noin puolen tunnin lääkkeitä voiteet, voiteita ja voiteet.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

E45 kutittaa helpotusta kerma