Ectena

Kalju, mutta olen vain seitsemäntoista

Kysymys

Olen 17. Oma hiusraja on väistynyt hieman yli minun temppeleitä molemmin puolin päätäni.

Ymmärrän, että tämä on normaalia, joten en ole liian huolissaan siitä. Kuitenkin hiukset oikealla puolella pääni on paljon ohuempi kuin minun vasen melko pitkä matka takaisin.

Se on myös erilainen rakenne, on hieman taittunut (I on kiharat hiukset), ja se näyttää olevan vaaleampi väri, mutta onko tämä johtuu ohuus en tiedä.

Olen melko huolissani, koska minun vasemmalla puolella on täysin normaalia paksuus, rakenne ja väri. Miksi hiukseni niin paljon ohuempi minun oikealle puolelle? Se jatkaa laskuaan ulos?

En usko, että se on mies kaljuuntuminen koska olen vain 17 ja ei ole ollut tällaisia ​​varhain kaljuuntuva perheeni.

Oma identtinen kaksoisveli ei ilmene mitään vastaavaa ja mies kaljuuntuminen on yleensä suhteellisen symmetrinen, eikö olekin?

On mitä koen yhteistä?

Vastata

Mies kaljuuntuminen liittyy yleensä suvussa varhain hiustenlähtö, se on symmetrinen, johon temppelit ja päälaen.

Sekä geneettiset ja hormonaaliset tekijät vaikuttavat tämän ehdon, joka on erityisen yleistä miehillä, jotka voivat olla myös hyvin nuori.

Naiset vaikuttavat myös, mutta hyvin harvoin ennen ikä viidenkymmenen niiden estrogeenihormonien supistuvan vaihdevuodet.

Jos oireet johtuivat kaljuuntuminen, se myös vaikuttaa identtinen kaksoisveli.

Hiustenlähtö vain toiselle puolelle päätä, muutokset rakenne ja paksuus hiukset, ei väitä, että sinulla on kaljuuntuminen kehittää.

Et mainitse, onko sinulla ollut sairaana, lääkityksellä tai käyttämällä ajankohtainen (pinta) sovelluksia, joista mikä tahansa voi olla merkitystä.

Olisi viisasta varata aika keskustella tilanteesta oman GP, ​​on luultavasti yksinkertainen selitys.