Ectena

Tyttäreni yritti itsemurhaa

Kysymys

Vuonna 1998 olin kotona virkavapaalla minun ulkomailta työtä Lähi-idässä. Vaikka kotona, minun vanhin tytär yritti itsemurhaa, vaimoni löysi hänen makuuhuoneensa, jouduin hyödyntää hengenpelastus-oppitunteja otin kun olin 16-vuotias pitää tyttäreni elossa. Koska yliannostuksen seurauksena tyttäreni kärsi vakavan aivovamman, joka on johtanut hänet hoidetaan 24 tuntia vuorokaudessa hoitokodissa.

Tyttäreni on ollut hänen ongelmia, joista osa tarkoitti, että minun piti palata Eurooppaan tukemaan vaimoni löytää oikean hoidon tyttärelleni.

Kun vapaaehtoisen redundanssikaavio tuli saataville jätin ja palasi Eurooppaan lokakuussa 1999. Sittemmin olen ollut kaksi työpaikkaa, jotka molemmat ovat puolet palkka olin saada minun edellisessä työpaikassaan.

En tiedä miksi, vaimoni kieltäytyy keskustella siitä, mutta meillä ei ole ollut mitään seksuaalista yhteyttä nyt yli vuoden. En yritä tehdä ennakoiden, mutta hän ei edes halua minua koskettaa häntä näinä päivinä.

Olen minun järki lopussa ja olen vakavasti ajatellut jättää vaimoni. Mielessäni olen yrittänyt antaa hänelle rakkautta ja tukea hän tarvitsee selviytyäkseen tyttäremme kunnossa, mutta hän vain heittää sen takaisin kasvoni. Kuten tunteeton kuin se saattaakin tuntua hän joskus saa minut ajattelemaan, että jos tyttäremme oli kuollut niin olisimme voineet murheelliseksi ja tulimme elämäämme. Mutta odota minun sietää tätä loppuelämäni on täysin mahdotonta hyväksyä.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Olen niin pahoillani kuullessani tämän kauhean tilanteen. Näkymät eivät näytä kirkas, pelkään.

Paras siirto olisi saanut koskea ja puhua tästä jonkun kanssa face-to-face. Jos vaimosi tulee mukaasi, niin paljon paremmin.

Christine lisää:

Minäkin olen syvästi pahoillani siitä, mitä on tapahtunut.

Näen, että sekä sinä ja vaimosi luultavasti tuntuu - aika ajoin - se olisi ollut parempi, jos tytär oli todella kuollut. Ja odotan, tunnet syyllisyyttä ajatella, että.

On ollut paljon tappiota elämässänne. Ilmeinen menetys on tyttäresi kun hän kerran oli. Olet menettänyt työpaikkoja - myös hyväpalkkaiset yksi Lähi-idässä. Joten olet kärsinyt statuksesta, rahasta ja elämäntapa.

Vaimosi on ilmeisesti kärsii hänen menetys omalla tavallaan. Ja mielestäni hän on luultavasti pysty ilmaisemaan, mitä hän oikeastaan ​​tunne - niin kaikki mitä hän voi tehdä, on työntää sinut pois. Ihmettelen, jos syvällä hän paheksuu sitä, että taitoja pidetään tyttäresi elossa? Ja kuitenkin tämä on luultavasti niin kauhea ajatus hänelle, että hän ei pysty myöntämään sitä tai puhua siitä.

Minun paras ehdotus on, että saat kaksi paljon apua. Yksi on Relate - kuten David on ehdottanut.

Toinen ehdotukseni on, että saat noin neuvontaa Cruse kuolemantapaukset Care. Tämä on todella organisaatio sureva ihmisiä. Mutta tosiasia on, että olet lapsettomaksi monin tavoin - ja olet suree: suree sitä, että tyttäresi koskaan takaisin, ja suree elämäsi ja avioliitto kuin se kerran oli. CRUSE ohjaajat ymmärrä menetys ja mielestäni he auttavat sinua. Ne voisivat auttaa vaimonsa myös - jos hän sallii heidän.

On kuitenkin mahdollista, että avioliitto ei voi tallentaa. Mutta olen varma, että haluat antaa se yksi viimeinen laukaus - ja tietää, että olet tehnyt parhaasi pelastaa sen. Tämä auttaa sinua, jos päätät, että sinun täytyy siirtyä eteenpäin. Toivotan teille kaikille kaikkea hyvää onnellisempi tulevaisuudessa.