Ectena

Tarvitsen apua puhua naisille

Kysymys

Olen ilmeisesti on ongelma muodostaa mielekkäitä suhteita vastakkaiseen sukupuoleen.

Mielestäni tämä voi johtua luottamuksen puute mahdollisesti liittyvät kiusataan koulussa, jossa ei ollut mitään liian kauheaa mutta tarpeeksi koputtaa luottamusta.

Olen nuorin poika nyt yhden vanhemman perheen, isäni oli jättänyt, kun olin viisi.

Se oli tullut mieleeni, että puute mieshahmo voi olla jollain tavalla liittyvät tähän. Myös vanhempi veljeni kertoi minulle hiljattain, hän oli homo, jälleen mahdollisesti heikentää näkemystäni naisiin.

Mielestäni veljeni oli minun miehen roolimalli ilman isäni.

Kuten näette, olen viettänyt paljon aikaa keskustella asiasta itseni kanssa!

En ole erityisen huono pelaaja. Se vain tuntuu, että kun alkuperäisen hei: n ja ystävällinen "päästä-to-know-you" juttuja, minulla ei ole mitään seurata tämän kanssa.

En ole erityisen hermostunut henkilö, mutta tuntuu aivan painostettiin puhuessaan naiset olen puoleensa, peläten väärin taas!

Onko sinulla ehdotuksia tai muutoksia voin tehdä minun käyttäytyminen tai voisitko osoittaa, missä kohdin olen erehtynyt?

On tietysti jotain blazingly selvää Minulta puuttuu ja se on tulossa äärimmäisen turhauttavaa.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Voi raukkaa. Voinko sanoa, että olen todella ihailla vaivaa ja älykkyyttä, että olet otettu analysoi ongelmaa.

Oikeasti, olen samaa mieltä kaikesta, sanot. Mitä tapahtui isäsi lähtöä - ja "roolimalli" veli sitten tulee ulos homo - on selvästi vaikuttanut sinuun.

Mutta se on hyvä, että näet, että olet "kunnon näköinen". Sinun täytyy hyödyntää tätä.

Olen nyt kulkee sinut yli Christine hänen neuvoja. Onnea.

Christine lisää:

Getting luottavainen naisten kanssa on lähinnä vain kysymys käytännössä! Useimmat meistä saavat kumppanit työn kautta, tai yhteyksien kautta, joka alkoi oman ystäväpiiriin.

Joten minun ehdotukseni on, että jos sinulla ei ole paljon onnea joko näistä alueista, sinun täytyy levittää verkkonsa yhä voidakseen pelata "numerot pelin" tehokkaammin.

Joten, mitä voit tehdä?

Pohjimmiltaan, sinun täytyy mennä sinne, missä naiset ovat. Ja mielestäni tämä ei ole kysymys baareja ja että sellainen asia - koska ne ovat liian meluisa ja liian uhkaava ja keinotekoisia jos olet ujo.

Ehdotan, että saat mukana vapaa-ajan toimintaa, joka pidät - niin, että tunnet turvallisella pohjalla - joissa ovat mukana myös naiset.

Ilmeinen valinnat ovat jooga, joissa enemmän naiset kuin miehet, tai salsa tai tango luokat, joissa sama koskee; kielen luokassa, tai ehkä jopa ruoanlaitto luokka.

Toinen vaihtoehto, joka mielestäni on hyvä nykyään kiireinen ja / tai ujo ihmiset on Internet dating. Mutta valita hyvämaineinen yhtiö.

On totta, että olet ollut vaikeuksia varhain elämässä ja myös, että ottaa veljensä ulos homo ei ole ollut eniten hyötyä asia omasta näkökulmasta, mutta en usko, että siellä on jotain "blazingly ilmeinen" sinusta, että olet puuttuu.

Olen vain sitä mieltä sinun täytyy saada siellä ja saada lisää kokemusta.

Jos kokeilleensa minun ehdotuksia, asiat eivät vieläkään toimi - ja en usko, että tämä tulee tapahtumaan - sitten voi mennä muutaman kerran suhde neuvontaa Relate chat mitä odotat suhde ja mikä ei työskentelee toistaiseksi.