Ectena

Saatko halvempaa muotoja Alzheimerin huumeita?

Kysymys

Millaisia ​​hoito ovat siellä hidastaa etenemistä Alzheimerin?

Lääkäri määräsi aricept mutta se on kallista.

Onko yleinen saatavilla - tai onko olemassa muita lääkkeitä?

Vastata

Aricept on kauppanimi donepetsiilin, joka on yksi lääkkeitä, jota käytetään hoitamaan Alzheimerin tautia.

On olemassa kolme muita huumeita: rivistigmine galantamiinihoidosta ja memantiinia.

Ei ole näyttöä siitä, että yksi on mikä tahansa tehokkaampi kuin muut.

Aricpet on yleensä vähemmän sivuvaikutuksia - tyypillisesti järkyttää vatsat, pahoinvointia jne. - ja niin on vähän suositumpi.

Ongelmana näissä huumeiden ne ovat erittäin kalliita, ja äskettäin hallitus ilmoitti, että heidän pitäisi antaa vain ihmisiä, joilla on kohtalainen tai vaikea Alzheimerin tauti.

Tämä on aiheuttanut paheksuntaa ihmisiltä, ​​jotka tuntevat lääkkeet voivat hyödyttää myös niitä, joilla on lievä Alzheimerin.

Tämän seurauksena jotkut ihmiset ovat alkaneet kiinnittää Näiden lääkkeiden yksityisesti. Mutta lääkkeitä on vielä määrätty asiantuntija psykiatri, joka tarkastelee hoitoa säännöllisesti arvioida, jos se toimii.

Todellisuudessa useimmat ihmiset Alzheimerin annetaan näiden lääkkeiden riippumatta siitä, kuinka pitkälle niiden kunto on.

Nämä lääkkeet eivät paranna Alzheimerin tauti. Sen sijaan he hidastaa taudin etenemistä lyhyen aikaa - tyypillisesti yksi vuosi.

Ne voivat myös auttaa vähentämään joitakin huolestuttavia käyttäytymiseen oireita joskus nähty Alzheimerin, mutta ne eivät saa jokainen, joka vie heidät.

Valitettavasti nämä lääkkeet ovat vielä patentin, joten ei ole mitään halvempaa, geneeristen käytettävissä.