Ectena

Follicle pudota: pelaajan kaljuuntuminen

Ei ole epäilystäkään markkinoita kaljuuntuminen parannuskeinoja olemassa. Elton John, joka tehtiin hiukset elinsiirtojen, osoittaa, miten pitkälle jotkut miehet menevät naamioida hiustenlähtöä. Mutta onko todella mitään keinoa torjua hiustenlähtöä? Ja onko se jotain miesten pitäisi edes vaivautunut?

Hiusten kasvu hidastuu kun saamme vanhempi ja voi johtaa harvennus ja kaljuuntuminen.

Miksi hiustenlähtö tapahtuu?

Tietty määrä hiustenlähtö on normaalia - useimmat ihmiset menettävät välillä 50 ja 100 hiuksia päivässä, jotka kuuluvat ulos luonnollisesti korvataan uutta kasvua.

Mutta uusien hiusten kasvu hidastuu kuten ikä, joka voi johtaa harvennus ja lopulta kaljuuntuminen.

Mies kaljuuntuminen, joka on perinnöllinen, esiintyy yleensä keski-ikäiset miehet, mutta voi vaikuttaa myös miesten myöhään teens.

Pöyristyttävä hoitoja

Vaikka erilaisia ​​tuotteita tarjolla, mukaan Marilyn Sherlock puheenjohtaja Institute of Trichologists, vain kaksi hoidot ovat osoittautuneet olla jotain hyötyä.

Marilyn sanoo: "Huomasin melko äskettäin jotain 300000 sovelluksia Ihmelääkkeitä Yhdysvalloissa. Näin ollen vain kaksi, jotka tiedämme - minoksidiiliä ja finasteridi - on ollut täynnä kliinisissä tutkimuksissa. "

Minoxidil

Minoksidiili (Rogaine) hierotaan päänahkaan ja on tarkoitus tuottaa uutta kasvua. Marilyn sanoo: "Se tekee harvat Uskon - En ole itse nähnyt sen itse. Mitä olen nähnyt on, että se vähentää hiustenlähtöä, jotka ovat irtoaminen, nuoren miehen alkaa menettää hänen hiukset, se tuntuu laittaa jarrut päälle. "

Kuitenkin miehet alkaa käyttää sitä saanut pysyä minoksidiiliä, lisää Marilyn. "Haittana on, että se on käytännössä kosmeettinen, sillä kun lopetat hiukset putoaa pois joka tapauksessa."

Toinen näkökohta on, että tehokkuus minoksidiiliä näyttää hellittää kuluessa noin viisi vuotta. Mutta Marilyn sanoo: "Se on askel oikeaan suuntaan, ja se on kliinisesti kokeiltava, joten se on syytä tarkastella."

Finasteridi

Finasteridi (Propecia) otetaan tabletteina ja mukaan Marilyn, on "osoittaa olevansa varsin hyödyllistä". Lääke ei ole käytettävissä HNFA, mutta miehet voivat saada sen yksityisesti niiden GP.

Hiukset tekonivelleikkaus

Toinen vaihtoehto on hiukset tekonivelleikkaus. Tämä edellyttää istuttamisen pistokkeet ihon alueilta päänahan vielä hiukset ne, jotka eivät.

Useita istuntoja voidaan tarvita, riippuen koosta kaljun. Ja se voi olla pari vuotta ennen lopullisia tuloksia voidaan nähdä.

Vähemmän kivulias vaihtoehto voisi olla sijoittaa hiuslisäke tai hiuslisäke, hiusten pidennykset tai hiukset kudonta.

Tietenkin on olemassa monia muita hoitoja, jotka väittävät työtä. Mutta Marilyn sanoo niiden tehokkuus on yleensä tuettu vain suosittelut kuin tiedettä. "Heti kun huomaan, että et voi saada mitään kliinistä näyttöä, täytyy unohtaa se."

Erikoislääkärin

Miehet, jotka ovat huolissaan mies mallia hiustenlähtö voi kuulla trichologist - asiantuntija, joka auttaa ihmisiä, joilla on ongelmia niiden hiukset tai päänahan.

Marilyn sanoo: "Voimme ohjata heitä, riippuen iässä he esittävät. Esimerkiksi mies, joka näkyy 40-vuotiaana sanoi hän aikoo ohut - hänen mahdollisuuksiaan menossa täysin kalju vanhuudessa ovat paljon vähemmän kuin nuori mies 20 kanssa sama ongelma. "

Trichologist voi antaa neuvoja ruokavalion ja käyttämällä oikeanlaisia ​​shampoo. Marilyn sanoo: "Vaikka ruokavalio ei ole suoraa vaikutusta miehisenä piirteenä hiustenlähtö, jos olet saanut mies mallia hiustenlähtö ja syövät huonosti, voit nopeuttaa sitä."

Yksi asia Marilyn usein tekee miesten kanssa minoksidiili tai Finasteridi on ottaa päänahan mittauksia, jotta he voivat nähdä, onko hoito auttaa.

Mukaan Marilyn, trichologists antaa neuvontaa ja ohjausta, että miehet haluavat usein. Joskus he vain haluavat jonkun kuuntelemaan.

Marilyn harvoin näkee mies mies kaljuuntuminen useammin kuin kerran. "Usein näen heidät tulossa etupanokset ilmoitusta ihmelääkkeitä. He haluavat tietää, millä perusteella on näitä mainoksia. Se on vain yleistä neuvontaa. "

Rohkeasti kalju

Joillekin miehille, menettää hiukset on traumaattinen kokemus ja he tuntevat on tehtävä jotain, mitä tahansa, joko estää tai vaihtaa hiusten he ovat menettäneet. Mutta vaikka monet miehet käyttävät aikaa ja rahaa etsivät koko pään hiukset, on toisia, jotka elävät onnellisina kaljuuntuminen.

Jon Summers, 50, liiketoiminnan kehitysjohtaja Berkshire, huomasi hiusraja on väistymässä, kun hän oli 18. "Tiesin, että se tulee tapahtumaan, koska suvussa, joten se ei ollut suuri yllätys.

"En oikeastaan ​​muista isäni hiukset, ja se ei koskaan vaivautunut häntä erityisesti.

Follicle pudota: pelaajan kaljuuntuminen. ei ole epäilystäkään markkinoita kaljuuntuminen parannuskeinoja olemassa. Elton Johnin, joka tehtiin hiukset elinsiirtojen, osoittaa, miten pitkälle jotkut miehet menevät naamioida hiustenlähtöä. mutta ei todellakaan mitään tapa torjua hiustenlähtöä? ja onko se jotain miesten pitäisi edes vaivautunut?
Follicle pudota: pelaajan kaljuuntuminen. Ei ole epäilystäkään markkinoita kaljuuntuminen parannuskeinoja olemassa. Elton John, joka tehtiin hiukset elinsiirtojen, osoittaa, miten pitkälle jotkut miehet menevät naamioida hiustenlähtöä. Mutta onko todella mitään keinoa torjua hiustenlähtöä? Ja onko se jotain miesten pitäisi edes vaivautunut?

"Oletan, että oli hieman nuoren turhamaisuus, joka oli osunut, mutta ei sen enempää."

Vaikka joukko hoitoja tarjolla, hän ei ole houkutusta kokeilla niitä toistaiseksi. "Uskon, että jos minulla oli paljon rahaa ja paljon luottamusta lopputulokseen, niin kyllä, pitäisin sitä, koska mielestäni se olisi kiva olla koko pään virtaava lukot uudelleen.

"Mutta näet nämä vanhat kaverit ja, yleensä, ne eivät näytä hyvältä. Ne näyttävät vanhoja kalju kaveri jotain rapattu päälaelleen. "

Mutta lisää Jon: "Jos minulla olisi Elton John tulot, niin miksi ei?"

Lisätietoja

Institute of Trichologists: www.trichologists.org.uk