Ectena

Barium x - ray

Kysymys

Minulle on kerrottu, minun täytyy olla barium X-ray minun ohutsuolessa.

Konsultti sanoi kyseessä kulkee putki kurkkuuni ja barium ruokitaan läpi.

Voitko antaa minulle lisätietoja tästä menettelystä?

Tämä on minun viides menettelyä, koska minulla ei ole ruokahalua ja ovat menettäneet 6. kivi.

Vastata

Kuulostaa siltä, ​​että mitä sinulla on on barium aterian ja seurantaa.

Käytetty neste, joka sisältää barium näkyy X-ray ja tarjoavat erinomaisen kuvan limakalvon ruokatorven, mahalaukun ja ohutsuolen, ja voi näyttää aluetta väärinkäytöksiin viittaavia tulehdus, haavauma tai kasvua.

Tämä eroaa gastroskopia, johon liittyy kulkee kapea joustava teleskooppiputkeen alas ruokatorven kautta kirurgi voi katsella limakalvon ruoansulatuskanavan ja ottaa koepala tarvittaessa.

Sellaisena se on yhtä tarkka ja hyödyllinen kuin tähystys, vaikka se voi näyttää joskus virheitä, jotka eivät näy hyvin gastroskopia.

Kuulostaa olet ollut kaikki asianmukaiset tutkimukset, ja se on hyvä uutinen, että mitään synkkää on löytynyt.

Kuitenkin menetys 6 kiven painoa niin monta kuukautta voi olla huomattava ja selvästi lääkäreiden täytyy saada pohjaan sitä.

Tässä tilanteessa voi olla, että ei ole olemassa rakenteellisia tai toiminnallisia ongelmia suoliston ja voi olla jonkin verran enemmän suoraviivaista selitystä, kuten krooninen lois-infektio tai ärtyvän suolen oireyhtymä.

Tilanteesi neuvoisin sinua kysyä asiantuntija niin monta kysymystä kuin mahdollista ja pyytää häntä olla täysin rehellinen teille sen vastauksissaan.

Onnea toivon, testi menee hyvin.