Ectena

Miten saada paras irti kosmetiikkatuotteet: ihonhoito

Miten haet kauneus tuotteita on yhtä tärkeää kuin mitä käytät. Näin voit saada irti kaiken kosteusvoidetta silmänympärysvoide.

Käytä lempeä, ylöspäin liikkein haettaessa kosteusvoidetta.

Kosteusvoide

"Tärkeintä on muistaa, kun soveltamalla kosteusvoide on, että iho ei saa koskaan vetää", sanoo Tom Ogden, Brand Manager of ihonhoitosarjalla Alpha-H.

"Keskity alueilla kasvot, jotka tarvitsevat eniten huomiota - posket kaulapalojen, rypyt ympäri nenän ja suun ja otsa - käyttäen lempeä, ylöspäin liikkein."

Yövoide

Käytä samaa tekniikkaa kuin mitä teidän päivällä kosteusvoide - vain soveltaa oman yövoidetta vähintään kymmenen minuuttia ennen nukkumaanmenoa.

"Et halua teidän kaunis, kallis yövoidetta viettää elämänsä teidän tyynyliina sijaan kasvosi!" sanoo Tom Ogden.

Seerumi

Seerumit ovat yleensä pienempiä molekyylirakenne kuin kosteusvoiteet, joten soveltaa niitä ensin optimaalisen imeytymisen.

"Pieni määrä seerumia menee pitkälle", sanoo Tom Ogden.

"Levitä tuotetta käyttämällä" paina and roll "liikkeen, kevyesti taputtaen se ihoon. Jätetään pari minuuttia täysin absorboida ennen kuin jatkat loppuelämäsi ihonhoito rutiinia. "

Silmänympärysvoide

Ellei toisin mainita, silmänympärysvoide pitäisi soveltaa ainoastaan ​​pitkin silmäkuopan luun, jossa voit jäljittää ympäri kehä pistorasiaan.

"Käytä pieni määrä tuotetta, lämmitä välissä rengas sormien ja levittäkää lempeä taputtaen liikettä, sanoo Tom Ogden.

"Älä koskaan hankaa, vedä, vedä tai hakea suuria paineita kuin ihon kudosta silmien alueella on erittäin hauras. Odota hetki ennen kuin silmä meikkiä. "

Puhdistusaine

"Ei ole kova ja nopea sääntöjä puhdistusaineita, joten seuraa hakuohjeet yksittäisen tuotteen," sanoo Tom Ogden.

"Yleensä, vaahtoamaton puhdistusaineet levitetään kuivalle iholle käyttäen lempeä liikkein, kun vaahdotusvalmisteet sovelletaan aina hieman kostea iho. Muista työskennellä painovoimaa vastaan ​​- nostamalla ihoa ylöspäin eikä vetämällä sitä alas. "

Kasvojen kuorintavoide

"Vain sovelletaan exfoliator puhdistettu, hieman kostea iho, sanoo Georgia Louise perustaja Georgia Ihonhoito.

"Käyttämällä liikkein, aloita kaulan ja käy jopa otsaasi, välttämällä iho silmien alla. Viimeistele huuhtelemalla huolellisesti haalealla vedellä. "

Neck kerma

Olipa säännöllisesti päivällä tai yöllä kosteusvoidetta tai tietyn kaulan hoitoa, aina käden ulottuvilla ja lempeä ylöspäin aivohalvauksia hakea tuotteita tällä alueella. "Sinun lähtökohtana olisi oltava rintakuva linja, sanoo Tom Ogden.

"Aloita tästä ja etene ylöspäin - kuvitella olet soveltamalla rakennustelineet koko alueella."

Kasvonaamiot

Aina soveltaa puhdas, kuiva iho, ellei toisin mainita.

"Älä hiero ihoa aggressiivisesti, kun poistat maski," sanoo Tom Ogden.

"Jos se on vaikea ottaa pois, sekoita pieni määrä teidän puhdistusaineet, huuhtele se pois paljon lämmintä vettä - ei koskaan kuuma."

Vartalovoide

"Saat parhaat tulokset, sileä teidän voidetta kylvyn tai suihkun, kun huokoset ovat vielä avoinna, ja iho on kostea, sanoo Georgia Louise.

"Jätä muutama minuutti ennen hieromalla ylimääräinen. Hieronta käyttäen ylöspäin aivohalvauksia tai sydämeen päin - se auttaa verenkiertoa ja imusolmukkeiden salaojitus. "

Body kuorintavoide

Georgia Louise suosittelee kehon harjaus ympäri poistaa kuivan ihon ennen kuin kehon kuorinta ja suihku tai kylpyamme.

Miten saada paras irti kauneus tuotteita: ihonhoito. miten haet kauneus tuotteita on yhtä tärkeää kuin mitä käytät. tässä miten saada irti kaiken kosteusvoidetta silmänympärysvoide.
Miten saada paras irti kauneus tuotteita: ihonhoito. Miten haet kauneus tuotteita on yhtä tärkeää kuin mitä käytät. Näin voit saada irti kaiken kosteusvoidetta silmänympärysvoide.

"On parasta kuorintaan, kun iho on märkä," hän sanoo.

"Sovella exfoliator kädet ja aloittaa hieromalla alkaen jalkapohjat, työ tiesi ylöspäin."

Muut ihmiset myös lukea:

Miten hallita meikki sovellus: tässä miten päästä irti kaikesta.

Vaihda ihonhoito rutiini talvi: talvi aiheuttaa ongelmia ihoa.