Ectena

Poikani on undescended kives

Kysymys

Minun kolme ja puoli vuotias poika on undescended vasemmalle kives.

Se ei ole laskeutunut ollenkaan ja on määrä toimintaa.

Periaatteessa haluaisin neuvoja / tietoa siitä, miksi näin tapahtuu ja miten se tapahtuu.

Lisäksi tulee hänen hedelmällisyyteen vaikuttaa toimintaan?

Minulle on kerrottu hänen hydrocele ei ole sinetöity ja että hänellä on nestettä säkkinsä.

Mikä on hydrocele ja miksi näin tapahtuu?

Vastata

Ei ole epätavallista, että yksi tai muita kives pysyä undescended nuorilla pojilla.

Kivekset ovat peräisin alkion niin pitkälle kuin munuaisiin ja sitten laskeutua kuin sikiö kehittyy alaspäin nivusiin ennen kuin ne lopulta päätyvät kivespussin.

Joissakin tapauksissa kives pysyy undescended ja pysyy joko nivus, jossa se voi tuntua ja pitää kiinteä tai ylempänä vatsassa.

Joskus kives voidaan varovasti manipuloida alas kivespussin käyttäen paine sormien, mutta jos tämä ei ole mahdollista, leikkausta vaaditaan vuotiaana neljä tai viisi estää pitkän aikavälin komplikaatioita, mukaan lukien mahdollinen lapsettomuus tai pahanlaatuinen muutos.

Hydrocele on kokoelma nestettä noin kives. Monet pojat ovat syntyneet hydrocele, joka on aivan normaali ilmiö ja asettuu muutaman ensimmäisen viikon syntymän jälkeen.

Kun se tapahtuu myöhemmin lapsuudessa, se voi olla merkki joko viime vamman tai nivustyrä.

Se voisi myös liittää epäonnistuminen poikasi kives laskeutua, mutta joka tapauksessa tämä kaikki kuntoon yhdellä kertaa, joka ymmärtääkseni on jo johtuu.

Älä välitä tästä, se on yksinkertainen ja yhteistä toimintaa ja varmistettava poikasi tulevaisuuden hedelmällisyyttä ja yleistä terveydentilaa.