Ectena

Onko tyttäreni tarvitsevat neuvontaa?

Kysymys

Tyttäreni näyttää olevan masentunut, surullinen ja vihainen. Äskettäin löysin toteaa vihjaa, että hän halusi tappaa itsensä, sekä löytää ruokansa tungettu puoli huonekaluja.

Hänen ruokavalio koostuu roskaa ruokaa, ja ei ole paljon se. Eilinen ruokavalio oli: yksi suklaa pirtelö, yksi Diet Coke, sipsejä ja sitten jouduin käytännössä pakottaa hänet syömään kaksi kanaa koivet.

Hän on erittäin huonoissa väleissä ex-mieheni, mutta ei hyvin koulussa. Meidän GP ja hänen lukion tarjonnut mitään apua.

Tunnen hän ehkä jonkinlaista neuvontaa - mutta missä menemme ja mitä varten (anoreksia, masennus)?

Tuolloin avioeron, otin lapseni perhekeskus auttaa heitä tulemaan toimeen mitä heidän ympärillään tapahtuu, mutta me kaikki tuntui se ei todellakaan auta.

Vastata

Olen pahoillani, että sinun ja tyttärensä ovat menossa läpi niin vaikeaa aikaa.

Oletko onnistunut puhua tyttäresi perusteellisesti siitä, miten hän on tunne?

Vain hän voi kertoa teille, mitä tekee hänen tuntea niin alhainen, ja onko hänen huonosta ruokavaliosta johtuu halu laihtua (mikä voi olla merkki syömishäiriö kuten anoreksia) tai liittyy enemmän huono ruokahalu ja puute kiinnostus ruokaa (joka voi olla, koska hän on onneton tai masentunut ).

Vaikka hän ei avaudu sinulle, voit kysyä häneltä, jos hän haluaa ammattiapua käsitellä hänen levoton tunteita.

Jos hän tekee, voit ottaa hänet nähdä GP, selvittää mitä apua on saatavilla (sekä HNFA ja yksityisesti) omalla alueella.

Et maininnut, että GP ei ole tarjonnut teille mitään apua tähän mennessä, mutta sen ei pitäisi estää sinua menossa takaisin lääkärille, jos tilanne kotona ei ole parantunut.

GP voi pyytää puhumaan tyttäresi yksin, koska se on mahdollista, että hän olisi avoimempia miten hän on tunne, jos hän ei puhu edessäsi.

Vaikka sanot, että perheterapia sinulla oli aiemmin ei tuntunut kovin hyödyllistä aikaan, se ei tarkoita sitä ei auttaisi nyt.

Se, tyttäresi on huono suhde hänen isänsä voi olla paljon tekemistä hänen nykyisen onnettomuutta, niin se olisi hyödyllistä keskustella tästä hänen kanssaan, selvittää, jos hän haluaisi yrittää parantaa suhteita perheen sisällä läpi Tällainen perheterapia.

Jos hän on valmis yrittämään jonkinlaista neuvonta / psykoterapia, toinen tietolähde on European Association of Psykoterapeutti.

Ne voivat antaa tietoja yksittäisen lapsen psykoterapia ja perheterapia, kuten saatavuus tällaisia ​​hoitoa kussakin osassa maata.