Ectena

Syyliä ja Verrucas

Mitä ovat syyliä?

Syyliä voi tarttua välillisesti, erityisesti kautta kovat lattiat kaltaisia ​​löytyy uima-altaat.

Syyliä on aiheuttanut virus-infektio ihossa. Tavallinen syyliä kädet ja jalat ovat virusten aiheuttamia, joista vain vaikuttaa ihmisiin. Yli 60 eri viruksia, jotka aiheuttavat syyliä ovat tiedossa.

Syylät ovat harvoin nähty alle kolmivuotiaille, mutta kun tässä iässä ne yleistyvät. Lapsilla neljästä kuuteen, 5-10 prosentin saada syyliä, kun taas 15-20 prosenttia lapsista ikävälillä 16 ja 18 ne. Taajuus putoaa rajusti jälleen kasvaa aikuisiksi.

Mitä syylät näyttää?

  • Syyliä käsissä ovat useimmiten noin kynnet ja sormet.
  • Ne ovat muokanneet kuten kukkakaalia.

Mitä Verrucas näyttää?

  • Verrucas nähdään yleisimmin jossa pallo jalka on alttiina painetta.
  • Ne ovat usein kipeä koskettaa ja seistä tai kävellä.
  • Verrucas näkyvät alueet tasainen, paksumpi iho vaikeampi reunan ympärille pehmeämpi keskus.
  • Lähemmin tarkasteltuna pieni mustia näkyy syylä. Nämä eivät ole - kuten jotkut ihmiset uskovat - juuret syyliä. Mustia johtuvat verenvuoto verruca seurauksena pysyvän ja kävellään.

Ovat syyliä ja Verrucas tarttuvaa?

Syylä virus on erittäin tarttuva. Ihosolujen syyliä vapauttaa tuhansia viruksia ja koskettaa syylä tai ihosolut se vapauttaa virus, joka voi tartuttaa muita.

Jotkut lapset usein vaikeuksia ole naarmuja tai puree syyliä kätensä, joka voi aiheuttaa syyliä vuotaa verta ja hajottaa, mikä sitten enemmän tarttuva.

Infektioriski pienenee, jos yksi maalien syyliä kynsilakka. Syyliä se voi tarttua myös epäsuorasti, erityisesti kovalle lattialle, esimerkiksi kylpyhuoneet ja uima-altaat.

Jalka on Verrucas vapauttaa viruksen tartunnan soluja lattialle. Märkä ja vastaanottavainen ihon muut voivat sitten tulehtua. Lapset kaunistelematta Verrucas voidaan saa uida normaalisti, kunhan ne kuluvat verruca sukka tai peitä syylä vedenpitävällä laastarilla.

Henkilöt, joilla on naarmuja tai haavoja jalkapohjien jalat ovat erityisen haavoittuvia.

Syyliä ja Verrucas. mitä syyliä näyttää?
Syyliä ja Verrucas. Mitä syylät näyttää?

Ei kaikki ihmiset ovat alttiita viruksen. Kun lapset jakavat kylpyhuoneet, jotka sisältävät syylä viruksia, jotkut heistä saavat Verrucas, kun taas toiset näyttävät olevan täysin immuuneja. Syy tähän eroon ei ole tiedossa.

Se voi kestää useita kuukausia syyliä ja Verrucas kehittää tartunnan jälkeen.

Miten syyliä ja Verrucas hoitaa?

Ei ole mitään hoitoa, joka taatusti poistaa syyliä tai Verrucas. Useimmat katoa itsestään yhden tai kaksi vuotta, ja tämä seikka saattaa olla, miksi monet folk korjaustoimenpiteitä näytä toimivan lähes ihmeen.

Kohtelu syyliä ja Verrucas riippuu iästä, kuinka monta niitä on, missä he ovat, ja mitä ongelmia ne aiheuttavat. Varsinkin lasten kanssa, mahdollisuus hoito tulee asettaa vastaan ​​suhteellisen hyvät mahdollisuudet spontaani parannuskeinoa.

Se voi olla tarpeen yrittää useamman kuin yhden erilaisen kohtelun ennen syyliä tai Verrucas mennä pois.

  • On olemassa useita over-the-counter lääkkeitä saatavilla paikallisesta apteekista hoitoon syyliä ja Verrucas. Apteekista neuvoo kuinka kutakin lääketieteen ja varotoimia.
  • Lääkäri voi joskus määrätä syövyttäviä yhdessä nesteen kipsi. Liota syylä vedessä 5 minuuttia ennen hoitoa. Hoito on sovellettava päivittäin niin kauan kuin 3 kuukautta tai enemmän. Muutaman päivän välein ennen hoitoa on tarpeen leikata käsitellyn alueen hohkakivi tai hiekkaviila. Sitä ei pitäisi soveltaa kasvot ja tulee käyttää vain lääkärin hoitoon, jos potilaalla on huono verenkierto tai on diabeetikko. Ja 70-80 prosenttia syyliä kohdella tällä tavoin selvittää 12 viikon kuluessa. Kattaa käsitelty syylä laastarilla voi parantaa tulosta, mutta ei välttämättä huomaa mitään parannusta jopa 2 viikkoa.
  • Lääkäri tai käytännön sairaanhoitaja voi myös jäädyttää syyliä ja Verrucas pois nestemäisellä typellä. Usein jopa neljä PAKASTUSKÄSITTELYT on tarpeen 2. viikon välein ennen syyliä poistaa kokonaan. Tämä hoito on tehokas 70-80 prosenttia potilaista. Se ei sovellu ihoalueille, joilla on huono verenkierto tai käytettäväksi pienten lasten kanssa. On pieni riski vahinkoa olevat rakenteet (esim. jänteet) ja arpia. Se on nopeampi kohtelua kuin syövyttäviä.