Ectena

Ravut (Satiaiset)

Mitä rapuja?

Ravut ovat enimmäkseen kiinni seksiä tartunnan saaneen henkilön.

"Ravut" on suosittu nimi Satiaiset. Ne ovat usein myös nimitystä "kamman". Mutta termi "yö" on itse asiassa termi muna täi. Rapuja on melko yleinen sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden.

Mitkä ovat oireet?

Tärkein oire on voimakas kutina häpyluun alueella. Jos sinulla on hyvä näkö, voit nähdä pieniä, ruskehtava hyönteisiä liikkuu häpykarvat. Saatat myös huomata nits, jotka ovat kuin pieniä valkoisia paketteja, kiinni hiukset akselit.

Miten saat rapuja?

Ravut ovat enimmäkseen kiinni seksiä tartunnan saaneen henkilön. On helppo nähdä, että jos olet jauhaminen "pallit" vastaan ​​saastuneella kumppanin häpyluun kolmio, täit voi yksinkertaisesti kävellä koko yhdeltä henkilöltä toiselle. (Onneksi ne eivät hyppää.)

Nämä pienet kuusijalkainen olentoja elää ihmisen verta, joten ne pure. Puree aiheuttaa voimakasta ärsytystä, ja tartunnan saaneista huomaavat, että he eivät voi auttaa raapiminen saastuneella alueella. Bakteerit voivat päästä puremat ja naarmuja ja tehdä asiat vieläkin epämukavaksi.

Muuten, Satiaiset voi myös päästä karvat peräaukon alueella. Hyvin yleisesti, muutama löytävät tiensä ylös mies rintakarvat tai kainalo hiukset. Jotkut voivat tehdä matkan ylös kulmakarvojen tai silmäripsien, joita voidaan erityisen järkyttävää henkilö.

Onko muita keinoja kiinni rapuja?

Kyllä, Satiaiset voi elää kun taas pyyhkeet ja vuodevaatteet. Tämä on yksi syy, miksi se ei ole hyvä idea flatmates tai ystäviä jakamaan liinoja. Myös kauppoja on kyseenalaista, onko sinun pitäisi kokeilla uimapuvut ja muut intiimi vaatteet, ilman kerros jotain suojella sinua.

Kuinka yleisiä rapu täitä?

Maailmanlaajuisesti esiintyvyys sanotaan olevan 2-10 prosenttia ihmisiin. Mutta Britanniassa, ilmaantuvuus on ollut laskussa viime vuosina, ja genito virtsateiden lääketiede (GUM) klinikat raportoitu vähemmän kuin 2000 tapausta vuonna 2007. Mutta ei ole lukuja suuri joukko ihmisiä, jotka menevät heidän Kilpailut, tai jotka hemmotella itseään.

Hoito

Suosittelen, että menet GUM klinikalle hoitoon, koska he tuntevat tämän tartunnan ja voi diagnosoida nopeasti. (Vähemmän kokeneet lääkärit joskus sekoittaa syyhy tai muita syitä ihon ärsytystä.)

Mutta itse hoito on yleistä monissa maissa, erityisesti Kanadassa. Tämä voi johtua siitä, että lääkärit ovat niin kaukana toisistaan, monissa Kanadan provinsseista.

Euroopassa, tavanomainen hoito Satiaiset on joko:

  • Permetriinin 5 prosenttia kermaa (Lyclear)
  • vesiliuosta Malationin (Derbac-M ja Quellada M).

Muita tekijöitä ovat joskus käyttää, mutta ne voivat olla haitallisia joillekin ihmisille, myös imettäville äideille.

Lue ohjeet huolellisesti ja noudatettava lääkäriltä tai apteekista. Hakemus on levinnyt yli koko kehon, kaulaan asti, ja jäljellä 12 tuntia. Menettely on toistettava seitsemän päivän kuluttua.

On myös hyvä idea mennä läpi kaikki karvat hieno hammas kampa, päästä eroon nits (munat), jotka takertuvat tiukasti pohjaan hiukset akselit.

Se ei ole hyvä idea itsehoitoon silmäluomet tai kulmakarvat, koska nämä ovat lähellä herkkiä kudoksia silmän.

Muut toimenpiteet

On sanomattakin selvää, että sinun pitäisi yrittää varmistaa, että henkilö olet kiinni infektio, saa hoitoa.

Monet lääkärit ajattelevat, että se on parasta saada koko perhe käsitelty, tai ainakin tarkistaa. Sama koskee muita jäseniä pieniä, tiivis yhteisö - kuten taulu-osakkeen tai asuntola.

Käytännössä rapuja usein leviävät tällaiset yhteisöt - erityisesti jos nuoret miehet ja naiset ovat rento asenne seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Lakanat ja vaatteet on pestävä huolellisesti käyttäen kuuman veden kierto. Peitot ja vuodevaatteet, jota on vaikea pestä, olisi suljettu muovipusseja viikossa, koska se todennäköisesti tappaa täitä.

Älä seksiä uudelleen, kunnes olet varma, että sinä (ja vaatteet ja vuodevaatteet) ovat täysin ilmaisia ​​tartunnasta.

Hämmennys

Ravut (Satiaiset). mitkä ovat oireet?
Ravut (Satiaiset). Mitkä ovat oireet?

Lopuksi, piristää! On surullista tietää, että sinulla on rapuja, mutta se ei ole maailman loppu, ja - kuten olet nähnyt - ne ovat nopeasti hävitettyä.