Ectena

Raskaus pääni

Kysymys

Minulla on ollut raskaus pääni viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kun menen kauppaan valot tuntuu raskas päähäni, kuten minä menemään kyykkyyn ja pitää pääni.

Uskon myös lievää huimausta. En tunne hyvin yleistä.

Vastata

Olen pahoillani, että sinulla on tämä ongelma, ja minun täytyy olla rehellinen ja sanoa, että se voi olla vaikea saada pohjaan tällaisia ​​oireita.

Vaikeus lääkäreille päästä diagnoosi tällaisessa tilanteessa, koska raskaus päähän ja vastaavat oireet eivät ilmeisesti liittyy erityisesti taudin kulkuun.

Tunne valot aiheuttavat paineita top of your head tulee tähän luokkaan.

Holding pään ja niihin lievää huimausta voi joskus liittyä ongelmia tasapainon mekanismi.

Tällaisissa tapauksissa oireet ovat yleensä paljon selvempää ja pysyviä, liittyy usein invaliditeettiin huimausta ja pahoinvointia tai jopa oksentelua.

Olin myös pahoillani, että et tunne hyvin yleistä, mutta tämä voi olla osoitin syy taustalla, miksi sinulla on näitä oireita.

Jos olisin nähdä sinut kasvokkain kuulemisen niin olisin varmasti halua tutkia ensin.

Ehkä ajaa joitakin alustavia verikokeita varmista, että sinulla ei aneeminen, ettei infektio läsnä, ja että kilpirauhasen toiminta oli normaali.

Jos nämä olivat kaikki ok, niin koska oireet eivät vastaa mitään tiettyä mallia taudin, olisin ihmetellä jos itse voi olla psykologinen elementti läsnä.

En halua sinun ajattelevan, että olen astunut mitään johtopäätöksiä tästä, mutta on mahdollista, että ihmiset ovat oireita, kuten tämä, kun he ovat alakuloinen tai ahdistusta jotain.

Joskus ihmiset masentunut, koska he eivät ole hyvin, mutta joskus se on toisinpäin. Huomaan, että käytät diatsepaamia, mikä viittaa siihen, että sinulla on joitakin ahdistusta.

En tiedä annosta olet, tai kuinka kauan olet ollut ottaen se, mutta ottaen diatsepaamia pitkällä aikavälillä, etenkin suurina annoksina, voi sinänsä olla hyvä sinulle, niin ehkä tämä tarpeita tutkii samoin.

Luulen ainakin voin vakuuttaa teille, että ei ole vakava fyysinen sairaus täällä, mutta olen varma, että sinun pitäisi ottaa mahdollisuus mennä ja keskustella mitä tunnet lääkärin kanssa, ja ehkä tutkia joitakin ehdotuksia olen tehnyt.