Ectena

Isoisäni on tuskissaan

Kysymys

Kysyn tämän puolesta isoisäni.

Kuusi vuotta sitten hän oli aivohalvaus, pian sen jälkeen vielä kahdesti.

Tämä on jättänyt hänet halvaantui oikealla puolella hänen ruumiinsa. Hän on hoitanut hoitokodissa. Hän on myös ollut katetri viimeisten kuuden vuoden aikana.

Ongelmana on, että hän on ollut tuskaa pitkän aikaa - pahenee koko ajan. Äskettäin hän jopa sammui, koska hän oli niin paljon tuskaa.

Kipu on lokalisoitu, hyvin usein ja vaikea. Se on otettu alas lihaskouristuksia ja meille on kerrottu, että ei ole mitään he voivat tehdä helpottaa kipua lisäksi laittaa laastaria häneen, joka sisältää lievä annos morfiinia.

Nämä paikkaukset kestää yhdeksän tuntia töihin ja silloinkin ne eivät lievittää kipua kokonaan.

Uskon, että hän ei ole ollut asianmukaista / tarkka kuuleminen.

Mistä saan tämän yksityisessä ja kuka minun pitäisi soittaa?

Vastata

Koska en tiedä sijaintisi tai mitään isoisän tapauksessa se olisi epäeettistä ja epäviisasta minun yrittää liittyviä neuvoja toista lausuntoa tässä tapauksessa.

Haluan kuitenkin tehdä perus havainto, että jos olet tyytymätön näkökohtia oman isoisän hoito, olet täysi oikeus hakea toisen mielipiteen ja kukaan ei voi kiistää sinulle tämän vaihtoehdon.

Vuodesta näkökulmasta kivunlievitystä, parhaat asiantuntijat täällä ovat joko aivohalvaus asiantuntijoita omalla alueella tai konsultti anestesialääkäreitä joka ajaa ns kiputiimeissä, suunniteltu käsittelemään kaikkia näkökohtia kivunlievitystä.

Älä myöskään unohda kiistaton hyöty tilapäishoitoon paikallisessa saattokodissa isoisäsi - nämä ovat tottuneet saa kivun oikealle ja eivät ole vain sairaiden potilaiden; usein unohdettu tosiasia.