Ectena

Valmistelu H voide


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Peräpukamat (paalut) Hainmaksaöljy, hiiva soluekstrakti Pfizer Limited

Miten se toimii?

Valmistelu H voide sisältää hainmaksaöljy ja hiiva solu-uutteen, jotka molemmat voi rauhoittaa kipeä ja kutiseva iho.

Hainmaksaöljy on perinteisesti käytetty hoitoon peräpukamat, se toimii pehmittävä muodostamalla päällyste ihon, joka tarjoaa rauhoittavan suojakerros. Se auttaa kosteuttamaan ja voitele kuiva, kutiseva iho. Hiiva-solu-uute on myös rauhoittavia ominaisuuksia.

Peräpukamat ilmetä suonet seinän peräsuolen turpoavat ja ärtynyt ja voi aiheuttaa ärsytystä ja kipua ohimennen ulosteet. Tätä valmistetta käytetään lievittää turvoksissa kudoksiin tähän tilaan ja toimia voiteluaineena lievittää kivuliaita suoliston liikkeitä, kun iho on kuiva ja kipeä.

Mihin sitä käytetään?

Kuinka voin käyttää sitä?

  • Pese kädet huolellisesti ennen tämän lääkevalmisteen levittämisen jälkeen.
  • Valmistelu H voidetta on käytettävä, kun suoli on tyhjennetty. Alue peräaukon ympärillä tulee pestä ja kuivata ennen tämän valmisteen.
  • Valmistelu H voide Voidaan käyttää sekä sisäisesti tai ulkoisesti peräaukon alueella. Saat sovelluksen takaisin passage, suutin varustettu voidetta ruuvattu putkeen. Suutin tulee sitten varovasti lisätään sisään peräsuoleen ja pieni määrä voidetta puristetaan ulos. Suutin olisi peruutettava hitaasti. Suutin on puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.
  • Valmistelu H voidetta aamulla, yöllä ja jokaisen suolen.

Varoitus!

  • Valmistelu H voidetta ei saa ottaa suun kautta.

Ei saa käyttää

  • Tunnetaan herkkyys tai allergia jollekin.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Tämä valmiste on turvallista käyttää raskauden ja imettäville äideille.

Sivuvaikutukset

  • Ei tunneta.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muita lääkkeitä. Kuten kaikki lääkkeet, jos käytät jo muita lääkkeitä kannattaa aina tarkistaa apteekissa, ennen kuin otat tätä yhtä hyvin.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Tällä hetkellä ei ole muita haemorrhoid valmisteita saatavilla Euroopassa, jotka sisältävät hainmaksaöljy ja hiivasolusta uutetta aktiivisia ainesosia.