Ectena

Germoloids


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Peräpukamat (paalut) Sinkkioksidia, lidokaiini Bayer

Miten se toimii?

Germoloids kerma, voide ja peräpuikot kaikki sisältävät useita ainesosia, jotka ovat hyödyllisiä oireiden lievittämiseen paalut (peräpukamat) ja muiden paikallisten ihoärsytystä peräaukon alueella.

Lidokaiinihydrokloridiliuokseen (aiemmin tunnettu nimellä lidokaiinihydrokloridia Yhdistyneessä kuningaskunnassa) on eräänlainen lääketieteen kutsutaan puudute. Se toimii estämällä polku kipusignaalien pitkin hermo kuituja. Tämä tarjoaa helpotusta kipua alueilla, joilla lääke on sovellettu.

Sinkkioksidi on lievä supistava. Se toimii aiheuttaen solut, että se joutuu kosketuksiin kutistua ja kuivua. Tämä aiheuttaa kutistuminen haemorrhoid, mikä vähentää liittyvää kipua ja epämukavuutta.

Muut aineet Germoloids valmisteet toimivat voiteluaineita. Näiden avulla uloste on kulunut helpommin ja siten vähentää tarvetta ponnistelua, joka on huono paaluilla.

Germoloids valmistelut ovat saatavilla peräsuolen kerma, voide ja peräpuikkoina. Koska Germoloids peräpuikkoina työnnetään peräsuoleen (takaisin passage) ne soveltuvat hoitoon sisäinen paaluilla. Kerma ja voide levitetään peräaukon alueella lievittää ulkoisten paalut ja voidaan työntää takaisin passage käyttäen asetin edellyttäen lievittää sisäistä paalut.

Mihin sitä käytetään?

Varoitus!

  • Germoloids valmisteita ei saa ottaa suun kautta.
  • Älä käytä yli neljä kertaa 24 tunnin aikana.
  • Jos jatkuvasti kärsivät paalut, tai jos sinulla on erityisen vakava paalut tai liiallinen verenvuoto peräsuolesta sinun tulee neuvotella lääkärin.

Ei saa käyttää

  • Alle 12-vuotiaita, ellei ohjannut lääkäri.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin tai sen ainesosia. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.
Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Koska tämän lääkkeen käyttöä raskauden ja imetyksen aikana ei ole täysin vahvistettu. Kuitenkin, se on laajassa käytössä useiden vuosien ajan ilman näkyvää sairas seurauksena. Kuten kaikki lääkkeet, se pitäisi vain käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille lääkärin. Hakeudu lääkäriin lääkäriltä.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Koska haittavaikutus on todettu täällä, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

  • Ärsytys laastarin.
  • Polttava tunne.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.
Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muita lääkkeitä.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Tällä hetkellä ei ole muita lääkkeitä saatavilla Euroopassa, jotka sisältävät tämän vaikuttavien aineiden yhdistelmä.