Ectena

Toistuva nielurisatulehdus ja kipeä iho

Kysymys

Minulla oli rauhaskuumetta 14 kuukautta sitten ja siitä lähtien on ollut toistuvia jaksoja nielurisatulehdus, jättäen minut enemmän tai vähemmän jatkuvasti väsynyt.

Olen ollut nähdä sairaalan lääkärit, jotka ovat suositelleet poistaminen minun risat, mutta jonotuslista on vähintään kahdeksan 10 kuukautta.

Onko mitään, voidaan tehdä nopeuttaa prosessia, muut kuin menee yksityinen?

On eri asia, noin kolme viikon päästä käsissä ollut kuiva, kutiseva ja kuorinta. Aloin käyttää E45 kerma säännöllisesti, niin minun GP ehdotti hydrokortisonia jota olen käyttänyt jo lähes viikon.

Ehto ei näytä on parantunut, ja ohjeet kerma sanoa "älä käytä yli 7 päivää".

Pitäisikö minun yrittää oikaista vaihtoehtoisella? Tämä alkoi vähän sen jälkeen kun oli ollut pois työstä viikkoon verrattuna väsymys (oire nielurisatulehdus olen varma).

Olen myös alkanut ottaa suuria määriä C-vitamiinia (2000mg päivittäin) ja yrtti Echinacea, jotka molemmat olen nyt pysähtynyt.

Voisiko heillä on ollut mitään tekemistä woth käteni ongelma? Kaikki apu, jota voidaan antaa arvostetaan paljon.

Vastata

Kiitos mielenkiintoisia kysymyksiä. Otan kaksi osaa, jotta sekä vastata yksi noin saada teidän nielurisojen nopeammin.

Olet oikeassa, että se on nopeampi mennä alas yksityistä tietä, vaikka se ei kuulosta kuin jos tämä on todella mitä haluat tehdä.

Tärkein keino, jolla voit jouduttaa HNFA toiminta on kysymällä GP kirjoittaa asiaa konsultti, yksityiskohtaisesti, miksi sinusta tuntuu, että toiminta olisi aikaistettava.

Useimmat konsultit tekevät parhaansa myöntyä tällaisia ​​pyyntöjä, mutta ovat yleensä alle rajoitusten budjettien ja toiminta-ajan, joten ne eivät aina pysty vastaamaan kaikkiin vaatimuksiin laittaa heille.

On kuitenkin aina syytä kysyä myös, jos voidaan laittaa peruutusta tai "lyhyellä varoitusajalla" lista niin, että jos toinen potilas peruu lyhyellä varoitusajalla, voit olla valmis menemään sairaalaan vähintään varoituksen.

Suhteen ihon ongelma, se kuulostaa kuin jos sinulla voi olla tietyntyyppinen ihottuma, joka on tulehduksellinen reaktio ihon ja hydrokortisonia on hieno käyttää.

Ohjeita ei käyttää sitä enemmän kuin seitsemän päivää on todella suunnattu ihmiset käyttävät sitä ilman lääkärin neuvoja niin olet ok pitää käyttää sitä.

Jos se ei ole auttanut kahden tai kolmen viikon säännöllisen käytön yhdistettynä E45 kerma, niin ehdotan näe GP uudelleen.

En usko, että se liittyy joko Echinacea tai C-vitamiinia, vaikka nykyinen ajatus on suuri annos C-vitamiinia on, että annos 500 mg päivässä on tehokkain.