Ectena

Difflam kerma (benzydamine)


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Lihaskipu Benzydamine hydrokloridi Medan lääkkeiden

Miten se toimii?

Difflam kerma ja Difflam P kerma sekä sisältää vaikuttavana aineena benzydamine hydrokloridi, joka on eräänlainen lääketieteen kutsutaan steroideihin tulehduskipulääke (NSAID). Benzydamine hydrokloridi on painkilling lääkettä käytetään lievittämään lievää tai kohtalaista kipua ja tulehdusta tietyllä alueella. Se on tehokkainta, jos sovelletaan suoraan vaikutusalueella.

Benzydamine toimii estämällä prostaglandiinien muodostumisen.

Prostaglandiinien tuotetaan vastauksena vammoja ja tiettyjen sairauksien osalta ja aiheuttaa kipua, turvotusta ja tulehdusta. Benzydamine estää kyseisten tuotteiden prostaglandiinien, ja on näin ollen vähentää tehokkaasti tulehdusta ja kipua.

Benzydamine toimii myös paikallispuudutuksessa, aiheuttaa puutumista ja niin kivunlievitys levitetään.

Difflam kerma ja Difflam P kerma voidaan lievittää kipua lihasten ja yhteisiä ehtoja, kuten venähdysten,, selkäkipu ja reumaa. Ne olisi hierotaan kevyesti teennäinen.

Mihin sitä käytetään?

 • Lihaskipu (lihaskipu).
 • Reumaattiset kipu.
 • Venähdysten, ja urheiluvammat.

Varoitus!

 • Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.
 • Älä koske rikki ihoa. Vältä kosketusta silmiin ja kostea kalvot vuori sisällä tiettyjen kehon osien, kuten suun, nenän (limakalvojen). Huuhtele kylmällä vedellä, jos vahingossa joutuu iholle tai limakalvoille.
 • Tätä lääkettä ei saa käyttää yli 10 päivää, ellei toisin lääkärin ohjeiden mukaan.
 • Hakeudu lääkärin neuvoa lääkäriltä tai apteekista, jos oireet jatkuvat tai pahenevat hoidosta huolimatta.
 • Jos havaitset haittavaikutuksia, kun käytät tätä lääkettä, erityisesti ihottumaa, lopeta se ja mentävä lääkäriin.

Ei saa käyttää

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet herkkä tai allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Ei ole turvallisuustietoja saatavissa tämän lääkkeen käytöstä raskauden aikana ja imetyksen aikana. Kuitenkin, se on yleisesti käytetty jo useita vuosia bu raskaana olevien ja imettävien naisten, sairas seurauksena. Hakeudu lääkäriin lääkäriltä.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Epänormaali reaktio ihon valolle, yleensä ihottuma (valoherkkyys).
 • Ihoreaktioita, kuten ihottumaa ja kutinaa.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muihin lääkkeisiin.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Difflam suun huuhtelu Difflam spray